Panica la bordul unui avion British Airways cu destinatia Seattle, dupa ce cabina pilotilor a ramas fara oxigen


Ultimul update: Duminica 08 Martie 2015 10:41
Data publicarii: Vineri 06 Martie 2015 20:26
Categorie: Stiri externe
avion

Momente de panica la bordul unui avion al companiei British Airways. Aeronava cu destinatia Seattle a revenit, vineri, pe aeroportul londonez Heathrow, dupa ce a anuntat o urgenta la bord.

Avionul Boeing-777 se afla la nord-vest de Edinburgh cand echipajul a decis sa revina pe aeroport dupa ce s-a confruntat cu o problema tehnica, informeaza The Thelegraph.

Avionul cu 218 pasageri la bord si 14 membri ai echipajului a aterizat in siguranta pe aeroportul Heathrow.

Un purtator de cuvant al companiei aeriene a declarat ca aeronava s-a intors din drum "din precautie, din cauza unei suspiciuni privind o problema tehnica".

Un pasager a declarat pentru The Mirror ca urgenta a fost provocata de o pierdere de presiune in cabina, motiv pentru care pilotii au fost nevoiti sa poarte masti de oxigen.

"Au pierdut presiunea in cabina și s-au temut ca se va raspandi in intreg avionul. Niciun pasager nu stia despre ce e vorba, dar am auzit membrii echipajului vorbind despre asta in soapta si erau putin nervosi', a spus pasagerul, sub protectia anonimatului.

Inginerii inspecteaza avionul, iar pasagerilor li s-a comunicat ca vor fi transportati catre Seatlle in cursul serii de vineri.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO