Ororile comise de Statul Islamic: au transformat bisericile crestine in camere de tortura. Printre victime se numara si copii

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39
Statul Islamic

Membrii Statului Islamic au transformat cateva biserici crestine, din Irak si Siria, in adevarate camere de tortura unde ii forteaza pe cei capturati sa se converteasca la Islamism, anunta FoxNews.

Bisericile sunt vandalizate, iar cele mai valoroase artefacte sunt vandute apoi pe piata neagra. Banii stransi sunt folositi la finantarea activitatilor teroriste. Pana acum, se estimeaza ca ISIS ar fi strans aproape 30 de milioane de euro din devastarea lacasurilor religioase.

Jay Sekulow, membru al Centrului American pentru Lege si Justitie, a declarat pentru publicatia Jerusalem Post, ca printre victimele Statului Islamic se numara si copii. Toti cei capturati sunt supusi unor ritualuri barbare, printre care si crucificarea, pentru a-i determina sa se converteasca la Islamism.

"ISIS si-a facut un tel din a distruge Crestinismul. De aceea crucifica zeci de crestini, printre care si copii, distrug bisericile si vand artefactele pentru a strange fonduri. ISIS este format, in mare parte, din psihopati condusi de o motivatie religioasa", sustine Jay Sekulow, care este si autorul cartii "ISIS: O amenintare pe care nu o putem ignora".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO