Ce legatura ar putea exista intre nazistul Josef Mengele si un oras brazilian. Fenomenul bizar raportat in aceasta zona

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08
Josef Mengele

Orasul Candido Godoi din Brazilia, cu o populatie de doar 6.600 de persoane, este locul unde traiesc 700 de gemeni, avand o rata de sarcini multiple de 1.000 de ori mai mare decat media globala.

Orasul, aflat in statul Rio Grande do Sul, a fost poreclit "Patria Gemenilor" din cauza faptului ca mai mult de o sarcina din zece este multipla, potrivit Daily Mail.

In lipsa unei alte explicatii, oamenii spun ca de vina pentru aceasta situatie ar fi nazistii, mai exact Josef Mengele, doctorul cunoscut drept "Ingerul Mortii".

Vezi AICI poze cu gemenii din Brazilia.

Unii considera ca Mengele si-a continuat in Brazilia experimentele pe oameni, dupa caderea celui de-Al Treilea Reich si fuga sa in America de Sud.

Josef Mengele a devenit cunoscut datorita experimentelor crude facute pe oameni in lagarul de la Auschwitz, fiind responsabil de moartea a 400.000 de evrei.

In timpul experimentelor din lagar, Mengele a incercat sa afle care este procesul genetic care duce la nasterea gemenilor. Astfel, germanul incerca sa mareasca natalitatea asa-zisei rase Ariene.

Localnicii spun ca Josef Mengele a fost in Candido Godoi si le-a dat femeilor un mix de pastile si hormoni.

Josef Mengele a fugit in Argentina in 1949, apoi in Paraguay in 1959 si in Brazilia in 1960. Desi occidentalii au cerut extradarea lui, pentru a fi judecat, Mengele a reusit sa se fereasca de pericole si sa moara dintr-un accident, in 1979.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO