Omul care a prezis seismul din Noua Zeelanda, pe Twitter: Mai urmeaza unul


Ultimul update: Miercuri 07 Noiembrie 2012 16:48
Sursa: www.3news.co.nz
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2011 22:07
Categorie: Stiri externe

Ken Ring era un om obisnuit, dar dupa ce a prezis cutremurul din Noua Zeelanda, totul s-a schimbat. Opiniile sale sunt luate in seama de mii de oameni, care vad in el un "Nostradamus" al acestui secol.

Inainte si dupa: cum a schimbat cutremurul Noua Zeelanda. FOTO si VIDEO

10 secunde l-au despartit de moarte. Supravietuitorul din Noua Zeelanda

Ken Ring a afirmat un lucru care i-a inspaimantat pe cetatenii din Noua Zeelanda: el a declarat ca un alt cutremur va avea loc, pe 20 martie, in Marlborough si Canterbury, anunta 3news.co.nz.

Pe 14 februarie 2011, Ring a scris urmatorul mesaj pe Twitter: "E foarte posibil sa aiba loc un cutremur, intre 15 si 25 februarie, e vizata regiunea Christchurch. Va fi scurt, dar va fi puternic".

Locuitorii din Christchurch sunt inca sub impresia puternica a seismului care a ucis cel putin 148 de persoane. Bilantul actual face din acest seism al doilea in privinta numarului victime din Noua Zeelanda, dupa cel din 3 februarie 1931, soldat cu 256 de morti in golful Hawke, in insula de nord.

Oamenii de stiinta sunt sceptici in privinta afirmatiilor lui Ken Ring. De fapt, niciunul nu a declarat in mod public ca sprijina "teoria" barbatului. Regiunea este afectata in continuare de replici ale cutremurului de marti, una dintre acestea atingand o magnitudine de 4,7.

Ultimii supravietuitori salvati au fost descoperiti miercuri, a doua zi dupa producerea seismului soldat cu cel putin 148 de victime. "Este fara indoiala foarte improbabil sa mai gasim victime inca in viata, blocate sub ruine", a declarat presei Jim Stuart-Black, seful operatiunilor de salvare si al serviciului de pompieri.

 

 

Vesti negre din Noua Zeelanda: nu mai exista supravietuitori ai seismului
Iadul de la Christchurch. Romanca data disparuta nu a fost gasita
10 secunde l-au despartit de moarte. Supravietuitorul din Noua Zeelanda
VIDEO PROTVPLUS.RO