”Omoară-mă!” Principalul suspect în atacul din Toronto, către polițiști, în momentul arestării


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 24 Aprilie 2018 07:19
Categorie: Stiri externe
atac Toronto

În câteva imagini surprinse imediat după atacul de la Totonto poate fi văzut un bărbat care, aparent, încearcă să-l determine pe un ofițer să-l împuște.

Clipul arată momentul în care poliția a arestat un bărbat suspectat că a intrat cu mașina în pietoni, în Toronto. Zece persoane au murit și cel puțin 15 au fost rănite după ce o camionetă albă a intrat pe trotuar, pe o stradă centrală aglomerată din orașul canadian.

În videoclip, în fața suspectului se află un ofițer de poliție care pare să îndrepte ceva spre el. Suspectul poate fi auzit strigând "omoară-mă" și "am un pistol în buzunar", relatează Sky News.

 

Ofițerul de poliție îi repetă să "coboare în genunchi".

Polițistul îi pune, într-un final, cătușele bărbatului, spunându-i în același timp să "stea în genunchi" și să-și ”pună mâinile la spate”.

Ministrul de securitate publică din Canada, Ralph Goodale, a făcut declarații după incident, însă nu a precizat care sunt motivele atacului.

El a declarat: "Ancheta se află într-o etapă în care nu pot fi confirmate alte informații. Poliția conduce, evident, o investigație amplă pentru a determina ce s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat, precum și motivația implicată".

Sursa: Sky News

Un turist a fost ucis, după ce a fost învinuit de moartea unui șaman, în Peru
Partidul lui Justin Trudeau vrea să dezincrimineze consumul și posesia de droguri
VIDEO PROTVPLUS.RO