O vloggeriță și-a împușcat mortal iubitul în inimă. Pedeapsa neașteptată pe care a primit-o

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Vloggeri americani

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost condamnată la șase luni de închisoare, după ce și-a împușcat mortal iubitul într-un filmuleț pe care doreau să îl posteze pe YouTube.

Monalisa Perez, în vârstă de 20 de ani, a fost rugată de iubtul ei Pedro Ruiz, în vârstă de 22 de ani, să tragă spre el cu pistolul de la 30 de centimetri, crezând că va fi protejat e un „scut” – o enciclopedie -menit să oprească glonțul, scrie BBC News.

Cu toate acestea, el a fost rănit mortal, iar tânăra a pledat vinovată pentru omor. Incidentul a avut loc în luna iunie a anului 2017, dar judecătorul a dat sentința abia marți.

„180 de zile în închisoare. Primele șase luni le vei petrece 10 zile în închisosare, alte 10 în libertate și tot așa, ceea ce va însemna 90 de zile după gratii. Alte 90 de zile le vei petrece în arest la domiciliu. Timp de 10 ani, va fi sub supraveghere. Nu va avea voie să mai folosească arme de foc și nici să obțină câștiguri financiare de pe urma cazului”.

Sentința este cu mult mai mică decât se așteptau anchetatorii. Potrivit procurorului James Brue , „realitatea este că această farsă stupidă a fost visată, planificată și pusă la punct de Pedro Cruz.”

„Ea s-a bazat, în mod greșit și tragic, pe promisiunea lui că vor fi amândoi în siguranță”, a mai precizat James Brue.

În ziua în care Monalisa Perez și-a împușcat mortal iubitul, el și-a pus în zona inimii o carte groasă, sperând că îl va proteja.

Moartea bărbatului s-a petrecut sub ochii copilului de trei ani al cuplului, cât și a celor 30 de persoane care se uitau la filmuleț. La scurt timp, ea a suna poliția și a anunțat că și-a împușcat iubitul. Când oamenii legii au ajuns, au constatat ca era mort.

Perez și Ruiz postau pe YouTube filmulețe cu farsele lor, în speranța că vor câștiga popularitate pe Internet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO