O tanara din Germania a sfarsit tragic dupa ce a incercat sa apere doua adolescente hartuite de mai multi barbati

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
Albayrak

O tanara de numai 23 de ani, din Germania, a sfarsit tragic dupa ce a incercat sa sara in ajutoprul a doua adolescente hartuite de cativa barbati, in fata unui fast-food.

Tuğçe Albayrak a auzit strigate de ajutor din toaleta restaurantului, unde doua fete in varsta de 13, respectiv 16 ani erau hartuite de cativa barbati mai in varsta.

Tanara le-a aparat pe cele doua adolescente, insa unul dintre barbati a urmarit-o apoi pe Tuğçe pana in parcarea fast food-ului, unde a lovit-o in cap cu o piatra sau bata, dupa cum se vede in imaginile publicate de ziarul Bild. 

Atacul a avut loc pe 15 noiembrie, insa abia acum politia a dat publicitatii imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcare, in speranta ca vor reusi sa-i prinda pe agresori.

Tatal lui Albayrak a facut un apel disperat catre cele doua fete pe care fiica lui le-a scos din incurcatura sa isi dezvaluie identitatea si sa ajute politia in ancheta.

La scurt timp dupa atac, tanara a intrat in moarte cerebrala, iar parintii ei le-au permis medicilor sa o deconecteze de la aparate.

Presedintele german Joachim Gauck ia acum in considerare posibilitatea de a-i acorda tinerei un onor post-mortem, dupa ce peste 100.000 de oameni au semnat o petitie cerand acest lucru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO