O fotografie virală din 1898 stârnește conspirații. "Greta Thunberg este călătoare în timp"


Ultimul update: Miercuri 20 Noiembrie 2019 10:24
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 09:25
Categorie: Stiri externe
Greta Thunberg

O fotografie din 1898 a devenit virală pe internet după ce mai mulți oameni au observat că unul dintre tinerii din poză seamănă izbitor cu activista Greta Thunberg.

Imaginea a fost făcută în Canada, în urmă cu peste 120 de ani și a fost publicată de arhiva Universității din Washington, potrivit Daily Mail.

În fotografie apar trei copii care scot apă din fântână, iar în prim-plan este o fată cu seamănă foarte tare cu Greta Thunberg.

Poza a fost răspândită rapid în mediul online, iar în jurul ei s-a creat o adevărată teorie a conspirației. Mai multe persoane susțin că activista de 16 ani este, de fapt, o călătoare în timp, care a venit să ajute la opri schimbările climatice.

"Poate că a fost trimisă din viitor, în momente cheie ale istoriei, pentru a opri schimbările climatice", a scris o persoană pe Twitter.

"Greta Thunberg apare într-o poză de acum 120 de ani și este conspirația mea preferată. Greta a venit din viitor pentru a ne salva", a comentat o alta.

Cu toate că imaginea apare și pe site-ul Universității din Washington, mai multe persoane au sugerat că poza ar fi modificată, deoarece fata din poză are o "față identică cu cea a Gretei".

Greta Thunberg s-a întâlnit recent cu actorul american Leonardo Di Caprio care și-a declarat sprijinul pentru activistă şi a distribuit fotografii cu ei pe Instagram.

"A fost o onoare să petrec timp cu Greta", a spus actorul, un apărător al mediului înconjurător, numind-o pe tânără "un lider al epocii noastre".

"Există doar câteva momente în istorie în care vocile au un impact puternic, în momente cruciale şi în moduri care produc schimbări", a scris Leonardo Di Caprio pe Instagram.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO
Amalia Năstase, povestiri despre copilăria sa:"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"

"Vreau să fac și alte lucruri pe care până acum le-am crezut imposibile"


15:45
Mădălina Lefter si Dragoș Moldovan vor canta alături de Tudor Chirila in semifinală:"De data aceasta presiunea este un pic mai mare."

05:42
Cum scapi de ridurile de pe gât, mâini și față

Întreținerea tenului este foarte importantă


15:45
Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, emoții înainte de a doua semifinală. Ce mesaj au pentru oamenii de acasă

05:06
Andi Țolea si Elena Ilie, pregătiri înainte de a doua semifinală. Ce părere au cei doi despre faptul că vor canta alături de Smiley la scena, vinerea aceasta.

03:10
Ce planuri au vedetele pentru anul 2020

Amalia Năstase: "Îmi propun să am mai multă încredere în mine"


03:46
Casă arsă, reconstruită de echipa "Las Fierbinți"

Echipa "Las Fierbinți" a strâns bani pentru materiale de construcții, muncitori


10:48
Importanța Vitaminei D în sezonul rece

Deficitul de vitamina D afectează sistemul imunitar


05:05
Adrian Enache și fiica lui, Diana Enache, la "ședința cu părinții"

09:33
COZONACUL DE AUR - Ediția de Crăciun - Luminița Gagiu

25:37