O femeie a născut în avion. Reacţia emoţionantă a pasagerilor. VIDEO

18-02-2019 18:02


avion jetBlue

Un avion al companiei aeriene americane JetBlue, numit 'Born to be Blue', s-a transformat într-o neaşteptată sală de naşteri după ce o pasageră a adus pe lume un băieţel, au informat medii locale citate luni de EFE.

Potrivit companiei, femeia călătorea cu zborul 1954, care plecase de la San Juan (Puerto Rico) cu destinaţia Fort Lauderdale (Florida), când a intrat în travaliu şi a trebuit să fie îngrijită de personalul de la bord şi de medicii aflaţi în avion.

Într-un comunicat, JetBlue a mulţumit personalului şi doctorilor pentru a fi "dat un răspuns rapid sub presiune" şi care "ne-a permis să-l primim în cursul serii de vineri pe cel mai tânăr pasager al nostru".

Atât bebeluşul, un băieţel, cât şi mama se află în stare bună de sănătate, a precizat compania aeriană.

Postul local NBC6 a difuzat o scurtă filmare făcută de un pasager din partea din spate a avionului, în care se vede personalul îngrijind femeia în timpul zborului care a durat 2 ore şi 50 de minute.

Un angajat al companiei a publicat pe costul său de Twitter fotografii în care asistentele de zbor ţin în braţe bebeluşul.

Odată aterizată aeronava pe aeroportul din Fort Lauderdale, vineri la miezul nopţii, personalul medical a urcat la bord pentru a o prelua pe mamă şi pe noul născut.

Potrivit mesajului postat pe contul său de Twitter, compania studiază să schimbe numele avionului cu un alt nume, care nu a fost dezvăluit cu "aprobarea mamei" după această naştere excepţională, prima care intervine la bordul avionului JetBlue.

"Şi alte cadouri de baby shower vor veni", a asigurat compania, care îşi propune printre altele să acorde zboruri gratuite pentru mamă şi bebeluş.

Potrivit publicaţiei Miami Herald, în 2017 compania aeriană Spirit, cu sediu la Pembroke Pines (sudul Floridei), a dăruit bilete de avion pentru fiecare aniversare a unui copil, născut pe un zbor între Fort Lauderdale şi Dallas (Texas).

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO