Faci bani in timp ce stai la coada. O idee de afacere excelenta pentru Romania, inventata de chinezi
Intr-un oras cu 23 de milioane de locuitori, statul la coada este ceva inevitabil. Locuitorii Shanghai-ului sunt nevoiti sa stea la cozi imense fie ca merg la banca, spital sau la diverse lansari de produse.
In astfel de conditii, cativa chinezi intreprinzatori s-au gandit sa faca o afacere din statul la coada. Mai exact, ei au infiintat agentii specializate pe inchiriatul unor persoane care sa le tina cetatenilor chinezi locul la coada.
Unul dintre cei care au pus bazele unei astfel de afaceri este Li Qicai, in varsta de 29 de ani. El a infiintat agentia in urma cu trei ani si primeste in jur de 60 de comenzi pe luna de la clienti care nu au timp sa stea sa-si astepte randul la coada. Cea mai mare cerere este pentru cozile de la spitale.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
Testamentul incredibil al celui mai bogat om din lume. Cine mosteneste cele 80 de miliarde de dolari
Preturile pentru astfel de servicii pornesc de la un dolar pentru 10 minute de asteptare si ajung pana la 30 de dolari pentru 26 de ore. Programul agentiilor este de 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana.
Astfel, pentru trei dolari pe ora, Li sau unul dintre angajatii sai tin locul clientului la coada. Cand se apropie randul clientului, angajatul il suna sa vina.
Afla ce NU trebuie sa faci la serviciu. 10 motive pentru care angajatii sunt concediati
"Spitalele din Shanghai sunt cunoscute ca fiind cele mai bune din China. La ele vin oameni din intreaga tara. Asa ca statul la coada este inevitabil", a declarat Li.
Justin Bieber, tata la 17 ani?
Majoritatea angajatilor sunt studenti sau muncitori care lucreaza pe schimburi si dispun de timp liber pentru un al doilea job.