Nou trend la nuntile din SUA: angajarea unei persoane care posteaza pe internet, in timp real, fotografii de la eveniment

Ultima actualizare: 20-06-2015 00:12
nunta fb

Nimic nu mai uimeste cand vorbim de uriasa industrie a nuntilor din Statele Unite.
 

Mai nou, mirii pot apela la serviciile unei companii care selecteaza cele mai bune fotografii de la nunta si le posteaza pe retelele de socializare cat timp evenimentul este in plina desfasurare.

Si pentru a nu strica imaginea unei zile perfect, invitatii sunt rugati sa nu posteze de capul lor pe internet instantanee din timpul nuntii.

Putini invitati se pot abtine sa nu fotografieze mireasa si mirele, in special in momentele cheie ale nuntii. Adesea instantaneele umplu paginile retelelor de socializare, inainte ca fericitul cuplu sa posteze fotografiile realizate la eveniment de un profesionist.

Sophie Pyle, fondatoarea companiei "Tweet the bride": "Nu cred ca le poti cere invitatilor sa nu faca fotografii, insa ii poti ruga sa nu le posteze pe retelele de socializare. Acest lucru e mai usor de controlat."

Ca sa fie clar pentru toata lumea, poti include in textul invitatiei de la nunta o solicitare in acest sens.

Pamela Eyring, specialist in eticheta: "Sunt prietenii tai, rudele tale. Le poti spune ca vrei ca vrei intimitate si ca ii vei anunta cand pot posta fotografiile."

Cineva a gasit o solutie chiar mai buna. Angajezi o persoana care sa iti alimenteze contul de Facebook, Twitter sau Instagram cu cele mai frumoase fotografii de la nunta, postate chiar in timpul evenimentului.

Organizatorii de nunti au si cateva reguli pentru invitati. Cele mai importante: nu postati imagini cu mireasa inaintea ca aceasta sa-si intalneasca mirele si nu ii incurcati pe profesionisti.

Pamela Eyring, specialist in eticheta: "Nu face pe paparazzi-ul, nu intra in fata camerei. Mirii dau multi bani pentru ca fotografii profesionisti sa le ofere un produs pe masura."

In ultima instanta, sfatul cel mai bun ar fi: incercati sa uitati de telefon si de internet si bucurati-va de petrecere.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO