Alerta in Koln, dupa o disputa intre migranti. Politia a cautat ore bune o femeie inarmata cu un cutit

Ultima actualizare: 31-07-2016 08:14
agenti germani de politie

Politistii germani cauta un posibil suspect inarmat, prezent intr-o cladire din Koln.

UPDATE 19:30 Politia a facut o serie de clarificari privind incidentul. Se pare ca totul a pornit de la un grup de imigranti care au venit sa caute locuri de munca si care au inceput sa se certe intre ei. Functionarii au chemat politia apoi unul dintre ei a semnalat ca ar fi vazut o femeie inarmata cu un cutit. Dupa ce au invvestigat incidentul, autoritatile au ajuns la concluzia ca informatia nu se confirma. Potrivit Bild, operatiunea politiei are legatura cu un conflict intre migranti izbucnit cu o noapte inainte intr-o tabara de langa Koln.

UPDATE 18:50 Politia a precizat ca suspectul inarmat este o femeie. O alta persoana, un barbat, a fost arestata in cadrul operatiunii, fiind vorba despre un refugiat care ar fi amenintat alti azilanti intr-un centru din Koln.

O operatiune a politistilor germani este in desfasurare intr-o cladire oficiala, sediul agentiei de ocupare a fortei de munca din orasul Koln, dupa ce mai multi martori au raportat prezenta unui suspect inarmat, cu un "comportament amenintator". Politistii au blocat accesul in respectiva cladire de pe strada Luxemburger, in timp ce efectueaza perchezitii in birouri, transmite RT. Patru persoane ar fi fost arestate. "Situatia este confuza", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Potrivit autoritatilor, s-a discutat si despre o alerta cu bomba, insa ulterior aceasta a fost infirmata. 

Autoritatile germane sunt in alerta, dupa ce o serie de patru atacuri au zguduit landul bavarez in ultima saptamana, soldate cu 11 morti si 34 de raniti. Aceasta este a doua operatiune lansata joi de politistii germani, dupa ce o operatiune a vizat o moschee a comunitatii salafiste si opt apartamente din localitatea Hildesheim.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO