Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. „Poate face câțiva pași”

Ultima actualizare: 19-09-2020 09:51
Medicul care se ocupa de Schumacher RUPE TACEREA: care e STAREA REALA a fostului campion mondial

Michael Schumacher se poate ridica și chiar poate face câțiva pași mărunți, însă problemele sale de sănătate sunt ireversibile, a declarat un reputat neurolog german, citat de Il Messaggero.

„Michael Schumacher este treaz, respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate face pași mici cu ajutor, dar nu mai mult. Cred că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face”, a declarat neurologul Erich Riederer la șapte ani după accidentul campionului de Formula 1.

De atunci viața sa și a familiei sale s-au schimbat complet, dar soția sa Corinna a păstrat cea mai strictă confidențialitate cu privire la stările sale de sănătate.

Mulți au sperat la o recuperare, însă profesorul german anunță că stările sale de sănătate sunt ireversibile.

„Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde”, a spus el într-un documentar despre Schumacher realizat de TMC France.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO