Momentul în care un bărbat de culoare, în genunchi, este înconjurat de 10 polițiști înarmați


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 17:37
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 17:30
Categorie: Stiri externe
William Ewell

Un departament de poliție din California a ajuns ținta unor critici dure după ce în mediul online s-a viralizat o înregistrare în care un bărbat de culoare neînarmat este înconjurat de cel puțin 10 agenți înarmați.

Scenele în care William Ewell, de 24 de ani, se află în genunchi, cu mâinile le ceafă, înconjurat de 10 polițiști puteric înarmați au fost filmate de o femeie în Hawthorne, California, pe 7 iunie.

Bărbatul ar fi fost suspect într-un caz de jaf armat iar după ce a fost încolțit de poliție pe stradă nu oferea semne că ar fi periculos.

Deși nu era înarmat și coopera, punându-se în genunchi a fost înconjurat de o armată de polițiști. O martoră a transmis scenele LIVE pe Instagram.

Femeia i-a  confruntat pe polițiști care au admis la un moment dat că William Ewell nu era suspect 100%, dar că este reținut pentru verificări.

Unii americani au reacționat dur la adresa poliției pe care au acuzat-o că l-a luat la țintă pe bărbat doar pentru că era negru și se potrivea descrierii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: USA Today

VIDEO PROTVPLUS.RO