Invazia cu care se luptă un sat din Rusia. Oamenii sunt îngrijorați pentru sănătatea lor

Ultima actualizare: 14-06-2019 17:04
invazie rusia

Locuitorii unui sat din Rusia au fost invadați de insecte zburătoare, care îi fac acum pe oameni să se îngrijoreze în privința sănătății lor.

Localnicii descriu invizia insectelor „ca fiind un film de groază”.

„În fiecare zi se strâng suficiente insecte pentru a umple o găleată sau măcar jumătate”, spune un bărbat.

O altă femeie se teme pentru sănătatea fiului său. „Sunt peste tot. Mi-e frică pentru copilul meu. Trebuie să otrăvim cumva insectele, însă și noi respităm același aer. E înfricoșător”.

Potrivit televiziunii locale, acele insecte ar putea, într-adevăr, să infecteze oamenii cu diferite boli, potrivit The Guardian

Invazia ar fi început după ce un fermier a folosit în mod ilegal tone de excremente de pui, pe post de îngrășaminte. Cel care deține ferma a spus că această soluție i s-a părut mai bună, decât folosirea substanțelor chimice. În acest sens a fost deschisă o anchetă.

O situație similară a avut loc zilele trecute și în Sardinia, Italia, acolo unde fermierii se confruntă cu o invazie masivă de lăcuste, din cauza vremii capricioase. A fost cea mai mare invazie de lăcuste din ultimii 60 de ani, spun autorităţile italiene. Din păcate, nu există prea multe soluţii aşa că fermierii nu au decât să aştepte ca lacomele insecte... să se mute de pe câmpurile lor agricole.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO