Momentul în care cei 50 de elevi sunt salvați din "autobuzul groazei" din Italia. VIDEO


Ultimul update: Joi 21 Martie 2019 11:47
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019 11:26
Categorie: Stiri externe
Momente de groază pe o autostradă din Italia, în apropiere de Milano. Șoferul unui autobuz care transporta 51 de copii i-a luat ostatici pe elevi și însoțitorii lor - 3

Momentul în care cei 51 de copii luaţi ostatici şi ameninţaţi că vor fi incendiați de șoferul unui autobuz, la Milano, a fost filmat de cei prezenți la locul incidentului.

Ousseynou Sy, de 47 de ani, un italian de origine senegaleză, a luat ostatici 51 de copii și însoțitorii acestora pe care îi transporta cu un autobuz.

Cei 51 de elevi de la un colegiu din Crema călătoreau împreună cu trei însoţitori, atunci când şoferul a schimbat brusc drumul, miercuri, îndreptându-se către Aeroportul Linate.

Bărbatul le-a cerut copiilor telefoanele și le-ar fi spus că ”nimeni nu va mai ieşi de viu de acolo”.

El le-a cerut însoţitorilor să-i lege pe copii cu cablu electric și a amenințat că dă foc autocarului, având asupra lui bidoane de benzină şi o brichetă.

Alertați de părinți, polițiștii au reușit să creeze un baraj rutier, iar momentul în care cei 51 de copii au fost eliberați a fost susprins de cei care se aflau în trafic la acel moment.

”Este un miracol, ar fi putut să fie un carnagiu. Carabienierii au fost excepţionali cum au blocat autobuzul şi au scos toţii copiii”, a declarat pentru presă, procurorul din Milano (nord) Francesco Greco.

Şoferul a fost reţinut sub capetele de acuzare de ”luare de ostatici, masacru şi incendiere”, cu circumstanţe agravante de ”terorism”.

Potrivit avocatului său, bărbatul a spus, în timpul interogatoriului, că ”voia să facă un gest zgomotos pentru a atrage atenţia asupra consecinţelor politicii migraţiei”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Mărturia elevului-erou din “autobuzul groazei” din Italia. Cum a alertat poliţia
Un șofer a incendiat autobuzul în care transporta 50 de elevi. Ce s-a întâmplat cu ei
Un șofer a incendiat autobuzul în care transporta 50 de elevi. Ce s-a întâmplat cu ei
VIDEO PROTVPLUS.RO