Miracol in Australia. Un avion a intrat intr-o roata de distractii, dar n-a murit nimeni

02-10-2011 10:08

Si cascadorii ar fi realizat cu greu o asemenea scena: in Australia, un avion ultrausor s-a izbit de o roata turistica si acolo a ramas, la zeci metri deasupra solului.

Doi copii care se aflau in varful rotii, cat si cele doua persoane de la bord, au ramas suspendati cateva ore. Ca prin minune, nimeni nu a fost ranit.

Amber si Jesse nu se asteptau aproape sa-si ia zborul cand au urcat in roata din Old Bar, un sat aflat la 350 de km nord de Sydney. Au inghetat de frica in momentul in care au vazut cum un avion se indreapta fix spre ei.

"Cand m-am intors am vazut un avion care venea spre mine. Mi-a fost atat de frica! Eu si Jesse, fratele meu, am inceput sa tipam", spune Amber Arndell

De la sol, mama celor doi copii privea ingrozita spre cer.

Avionul ultrausor a ramas suspendat cu tot cu cei doi oameni aflati la bord, timp de cateva ore.

"Nici macar n-am vazut roata, am intrat direct in ea... Timp de cateva minute n-am stiut ce se intampla. Speram doar ca nimeni sa nu fie ranit," a declarat Paul Cox, pilotul aparatului.

Abia dupa ce au adus o macara, echipele de salvare au reusit sa-i coboare pe toti la sol, in siguranta.

Cu numai 5 minute inaintea impactului, zeci de copii se dadeau in roata. Insa cand a inceput ploaia, doar 5 au hotarat sa termine cursa.


VIDEO PROTVPLUS.RO