Merita I-Pad-ul 499 de dolari?

Ultima actualizare: 06-10-2012 09:50

Avalansa de opinii pro si contra, odata cu cea mai asteptata lansare a anului. Protagonist, I-Pad-ul celor de la Apple. Un amestec de calculator si telefon mobil. Una peste alta, producatorii par sa fi dat lovitura.

Poti intoarce iPad-ul in orice pozitie doresti. Sus, jos, pe lateral. Si, desigur, e grozav sa poti urmari filme de inalta definitie. Este mult mai intim decat un laptop si mult mai capabil decat un Smartphone, datorita acestui ecran cu dimensiuni generoase.
Steve Jobs, presedinte companie producatoare
I-Pad-ul pare sa aiba in opinia producatorilor raspunsuri la toate problemele: poate rula filme sau jocuri, poate functiona pe post de agenda, biblioteca electronica sau galerie foto. Asta pe langa tehnologia 3G, conexiunea Wi-Fi si bateria care rezista 10 ore...

Da, spun criticii, dar nu poti deschide doua aplicatii in acelasi timp, un mare impediment pentru utilizatorii obisnuiti sa sara de la o fereastra la alta a diverselor aplicatii. Alte neajunsuri: tableta iPad nu are deloc camera foto/video sau intrare USB, pentru a putea conecta alte aparate la ea. Si nici prea usoara nu este: cantareste 680 de grame.

In ciuda controverselor, americanii s-au inghesuit sa admire I-Pad-ul si, de ce nu, sa le si cumpere. Producatorii au scos pe piata varianta de baza, cu 499 de dolari.

PRO si CONTRA iPad! Tu ce parere ai?

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO