Melania Trump isi apara sotul si sustine ca acesta a fost incurajat sa vorbeasca despre agresiuni sexuale si lucruri obscene

×
Codul embed a fost copiat

Melania Trump il apara pe prezidentiabilul republican si sustine ca sotul ei a fost incurajat sa faca o serie de comentarii extrem de vulgare si obscene la adresa femeilor in asa-numita ”discutie de vestiar” cu prezentatorul Billy Bush.

De asemenea, aceasta a catalogat toate acuzatiile de agresiune sexuala impotriva miliardarului republican ca ”minciuni”, in primul interviu acordat la zece zile dupa izbucnirea scandalului privind comportamentul de agresor sexual al lui Donald Trump, relateaza CNN.

”Il cred pe sotul meu. Toata scena a fost orchestrata de catre opozitie. Pana in ultimul detaliu... insa s-au uitat vreodata in trecutul acestor femei? Ele nu au nicio dovada”, a declarat sotia prezidentiabilului republican in legatura cu femeile care au marturisit in ultima saptamana ca au fost agresate sexual, pipaite in public fara voia lor si sarutate fortat de catre Donald Trump.

De asemenea, sotia miliardarului republican a sustinut vehement in cadrul interviului ca nu l-a auzit niciodata pe acesta folosind un limbaj obscen si vulgar, precum cel pe care-l utilizeaza in inregistrarea de la ”Access Hollywood”.

”Nu. Nu. Tocmai de asta am fost si surprinsa, pentru ca m-am gandit ca nu cunosc absolut nicio persoana care sa vorbeasca in acest mod si nu cred ca el ar spune asemenea lucruri in privat. Am auzit mult lucruri - discutii intre baieti. Baietii vorbesc intr-un anumit mod atunci cand se maturizeaza. «Uita-te la asta si uita-te la cealalta». Vorbesc despre fete. Dar sigur ca am fost surprinsa (n.r. de publicarea inregistrarii)”, a precizat Melania Trump.

Citește și
trump
Donald Trump, scandal sexual cu doua femei. "A inceput sa ma sarute agresiv, mi-a pus mana pe piept". Reactia republicanului
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Aceasta a atacat in mod direct marturisirea jurnalistei Natasha Stoynoff de la People Magazine cu privire la modul in care miliardarul republican i-a facut mai multe avansuri sexuale in timp ce documenta un articol legat de aniversarea de un an a casatoriei dintre Donald si Melania Trump.

Mai mult, republicanul i-a propus jurnalistei sa intretina relatii sexuale, chiar atunci cand sotia sa insarcinata era la etajul locuintei din Trump Tower.

Insa, avocatii sotiei miliardarului au amenintat ca o vor da in judecata pe jurnalista, dar nu pentru acuzatiile de agresiune sexuala.

Avocatii Melaniei Trump au dezmintit ca a existat o intalnire ulterioara cu jurnalista Natasha Stoynoff, in care aceasta din urma i-a marturisit sotiei miliardarului republican despre avansurile sexuale.

”Chiar si povestea care a aparut in People Magazine... Autoarea a sustinut ca sotul meu a dus-o intr-o camera si a inceput sa o sarute. In acelasi material a scris si despre mine - a sustinut ca s-a intalnit cu mine pe 5th Avenue, iar eu i-am spus «Natasha, cum de nu ai mai trecut pe la noi?» Insa nu am fost niciodata prietena cu aceasta, nu as putea sa o recunosc pe strada”.

In urma cu aproape doua saptamani, o inregistrare video a fost publicata de presa americana, in care prezidentiabilul republican foloseste un limbaj extrem de vulgar si obscen la adresa femeilor si sugereaza o agresiune sexuala. Insa, Donald Trump s-a aparat vehement, sustinand ca este doar o ”discutie de vestiar intre baieti”.

De asemenea, de la publicarea inregistrarii, mai multe femeie au marturisit public ca au fost agresate sexual, pipaite si sarutate fortat de catre Donald Trump. Incidentele de agresiune sexuala au avut loc pe o perioada de peste trei decenii, inclusiv in timpul mariajului cu Melania Trump.

Aceasta a sustinut ca sotul ei a fost incurajat de prezentatorul emisiunii sa foloseasca un limbaj vulgar si obscen in inregistrarea, care dateaza din 2005.

”I-am spus sotului meu ca un asemenea limbaj este nepotrivit. Nu este deloc acceptabil. Si am fost surprinsa, pentru ca nu este acesta barbatul pe care-l cunosc. Asa cum puteti sa vedeti si in inregistrare, camerele nu erau pornite - e vorba doar de un microfon”, a precizat femeia.

Melania Trump a declarat ca sotul ei era implicat in discutii ”tipice baietilor si a fost incurajat de prezentator sa spuna cuvinte obscene”.

Mai mult, aceasta a declarat ca este de acord cu declaratiile facute intr-un discurs pasionant al primei doamne. Michelle Obama a sustinut saptamana trecuta ca sarutarea sau pipairea unor femei fara acordul acestora reprezinta niste agresiuni sexuale.

Fiecare agresiune sexuala ar trebui sa ajunga intr-o instanta. Iar acuzarea unui barbat sau a unei femei de asemenea fapte, in lipsa dovezilor, este un comportament daunator si nedrept”.

Melania Trump a precizat ca sotul ei respecta femeile si este capabil sa se apere singur impotriva acuzatiilor de agresiune sexuala. Aceasta a declarat ca i-a spus in gluma prezidentialului republican ca se comporta ca un baiat, care nu s-a maturizat niciodata.

”Uneori ii spun ca am doi baieti acasa - il am pe fiul meu si il am pe sotul meu. Dar stiu cum unii barbati vorbesc si tocmai asta am vazut”.

De asemenea, aceasta a precizat ca prezidentiabilul republican si-a cerut scuze in urma cu mai multi ani pentru declaratiile facute in inregistrarea de la ”Access Hollywood”.

”I-am acceptat scuzele. Sper ca americanii sa le accepte si ei. S-a intamplat acum multi ani. Nu mai este barbatul de atunci”, a declarat sotia lui Donald Trump.

Melania si-a descris sotul ca fiind ”real” si ”brut”.

”Este extrem de greu pentru el sa candideze pentru presedintie, pentru ca a facut multe lucruri in viata sa. A fost pe multe inregistrari si in multe emisiuni. Cu totii stim asta - anumite inregistrari vor deveni publice, iar oamenii vor sa il acuze. Insa sotul meu este real. Este un om brut. Spune lucrurilor pe nume. Este bland si este un gentleman. Sustine orice persoana din jurul sau. Sustine mai ales femeile. Le incurajeaza sa ajunga la cel mai inalt nivel, sa-si indeplineasca toate visele”.

De asemenea, sotia prezidentiabilului a declarat ca comentariile obscene de pe inregistrare nu pot fi catalogate drept o agresiune sexuala.

”Nu, aceasta nu este o agresiune sexuala. Nu a recunoscut in niciun moment ca ar fi facut asa ceva”.

Melania Trump a precizat ca are incredere in sotul ei, tocmai pentru ca a fost in prezenta lui, atunci cand femeile au flirtat fara pic de rusine cu acesta.

In finalul interviului, sotia miliardarului republican a sustinut ca este o femeie extrem de puternica, iar oamenii nu ar trebui sa-i arate mila.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Donald Trump a acuzat-o pe Hillary Clinton ca ar fi fost
Donald Trump a acuzat-o pe Hillary Clinton ca ar fi fost "drogata ori dopata" la ultima lor dezbatere televizata

Donald Trump si-a acuzat rivala, pe Hillary Clinton, ca ar fi fost "drogata ori dopata" la ultima lor dezbatere televizata. Asa ca a cerut ca amandoi sa fie supusi unor teste pentru droguri si alte substante interzise, inainte de urmatorul duel.

Donald Trump, scandal sexual cu doua femei.
Donald Trump, scandal sexual cu doua femei. "A inceput sa ma sarute agresiv, mi-a pus mana pe piept". Reactia republicanului

Scandalul sexual ameninta sa inghita campania lui Donald Trump, cu 24 de zile inaintea alegerilor prezidentiale.
 

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.