Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip. Care este motivul

Dată publicare: 10-04-2021 21:05
Dată actualizare: 10-04-2021 21:07


O nouă caricatură controversată în revista Charlie Hebdo. Meghan Markle, în rolul lui George Floyd

Meghan, Ducesa de Sussex, nu va participa alături de soțul ei, Prințul Harry, la înmormântarea Prințului Philip.

Palatul Buckingham a anunțat sâmbătă că înmormântarea Prințului Philip va avea loc în data de 17 aprilie, la Castelul Windsor.

Odată cu anunțul privind înmormântarea, un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său.

Meghan a fost sfătuită însă de medicul ei să nu călătorească cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată, ceea ce o va împiedica să participe la înmormântarea Prințului Philip, relatează Mirror.

Ducele de Sussex va urma toate regulile de călătorie impuse de pandemia de Covid-19. Acest lucru înseamnă și o carantină de cinci zile la sosirea în Marea Britanie.

Din primele informații, Meghan, însărcinată cu al doilea copil, a făcut toate eforturile pentru a fi alături de soțul ei la înmormântare, dar nu a fost lăsată de doctor să zboare.

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi figură marcantă a familiei regale britanice, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 99 de an.

Decesul a survenit la trei săptămâni după ce a fost internat timp de lună în spital pentru o infecţie şi apoi o problemă cardiacă. După externare, prinţul Philip a revenit la castelul Windsor, situat la vest de Londra, unde şi-a petrecut perioada de izolare alături de soţia sa în vârstă de 94 de ani.

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO