Mai multe episoade nelansate din seriale HBO, publicate de hackeri

Dată publicare: 14-08-2017 15:30
Dată actualizare: 17-08-2017 15:18


Game of Thrones

Mai multe episoade nelansate din show-uri create de HBO au fost publicate de hackeri, însă niciunul din serialul ”Urzeala tronurilor”.

Hackerii care au spart rețeaua de computere a HBO și au publicat informații pe parcursul mai multor săptămâni au distribuit online mai multe episoade nelansate, inclusiv din show-urile ”Curb Your Enthusiasm”, cu Larry David, care va reveni pe micile ecrane în luna octombrie, ”Insecure”, ”Ballers” și ”The Deuce”, potrivit Associated Press, citată de Reuters.

HBO a transmis duminică, printr-un comunicat de presă: ”Nu a existat o comunicare cu hackerii și nu avem de gând să comentăm de fiecare dată când apare o nouă informație”.

"Hackerii ar putea continua să lanseze părți din conținutul furat, pentru a atrage atenția media.Noi nu vom participa la acest joc”.

HBO a confirmat atacul cibernetic de la începutul acestei veri. Hackerii au sustras mai multe materiale și au cerut o recompensă de mai multe milioane de dolari.

Atacul a survenit într-un moment complicat pentru Time Warner, care deține HBO. Se așteaptă să aibă loc cumpărarea companiei de către AT&A, pentru 85,4 miliarde de dolari.

Sursa: Pro TV

Tags: seriale, hackeri, hbo,


VIDEO PROTVPLUS.RO