Magazinele mici de cartier, tinta predilecta a jafurilor in America

Ultima actualizare: 05-04-2012 08:22

Din fericire, camerele de supraveghere surprind momentele dramatice prin care trec cei aflati in spatele tejghelei. Astfel imaginile ii ajuta pe politisti sa-i prinda, uneori, pe faptasi.

Si in ultimele zile din an jafurile s-au adunat, iar tehnicile hotilor s-au diversificat. La nici 20 de minute dupa ce a deschis pravalia, proprietarul unui mic magazin familial din Manassas, Washington, s-a trezit cu un individ mascat si inarmat cu un bat foarte lung.

Agresorul a sarit peste tejghea si a inceput sa-l loveasca salbatic. Bietul om a incercat sa se apere cu un ciocan pe care il avea la indemana, dar n-a avut nicio sansa. A fost pradat si are inca nevoie de ingrijiri medicale.

In schimb, un vanzator care era singur, noaptea tarziu, intr-o pravalie din Texas, a fost mult mai norocos. Doi hoti inarmati au dat buzna peste el si l-au amenintat cu banii sau viata!

Barbatul nu s-a pierdut cu firea. A inceput sa-i duca cu vorba asteptand ocazia sa puna mana pe arma ascunsa sub tejghea tocmai pentru asemenea vizite nedorite. A reusit sa scoata pistolul. A tras si el, au tras si hotii, care, insa s-au speriat si au luat-o la fuga uitand de bani. Vanzatorul a scapat neatins, dar a reusit sa-l raneasca pe unul dintre agresori.

Alt jaf surprins de camerele de securitate s-a petrecut la Cleveland, Ohio, tot intr-un magazin de cartier. Amenintata cu un pistol de un individ mascat, vanzatoarea i-a dat toti banii.

Nu era, insa, cine stie ce prada si agresorul s-a infuriat. Cand a incercat sa sara peste tejghea, a alunecat si asta chiar l-a scos din minti. Drept razbunare, hotul a impuscat-o pe femeie in umar.

Politistii au oferit o recompensa pentru orice informatie care ar putea ajuta la prinderea suspectului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO