La 89 de ani, regina Elisabeta a II-a este una dintre cel mai bine imbracate femei din lume. Tinutele cu care a fermecat

07-09-2015 07:51


La 89 de ani, regina Elisabeta a II-a continua sa fie una dintre cel mai bine imbracate femei din lume. In deceniile de cand este regina, tinutele ei au devenit inconfundabile.

Indrazneata cand e vorba de culori si palarii, regina se pricepe de minune sa isi accesorizeze hainele si reuseste sa arate in pas cu vremurile, desi nu e deloc o sclava a modei.

De la incoronarea ei, in 1953, regina a intalnit o multime de oameni de stat si staruri hollywoodiene, dar n-a fost eclipsata niciodata si nici ridiculizata pentru alegerile ei vestimentare. Explicatia este ca regina a gasit formula care i se potriveste si o aplica fara exceptie.

Tatiana Hambro, jurnalist Vogue: "Haine facute special pentru ea, o lungime decenta a fustei, o jacheta frumoasa, o bijuterie superba, de obicei o brosa".

Moda a evoluat ametitor in deceniile de cand Elisabeta a II-a e regina. Insa ea s-a ferit de inovatiile prea indraznete si si-a pastrat stilul clasic, adaptandu-l subtil vremurilor.

Tatiana Hambro, jurnalist Vogue: "In mod evident, trebuie sa mentina un echilibru intre moda si eleganta".

Dar asta nu e greu, cand ai la indemana cei mai buni croitori si cele mai frumoase bijuterii de familie din lume. Cu toate acestea, reginei nu-i place sa cheltuiasca mult pentru garderoba ei si poarta aceleasi tinute de mai multe ori.

Tatiana Hambro: "Isi noteaza ce a purtat la o anume ocazie, in asa fel incat sa nu se repete prea curand".

Desi le-ar fi greu sa si-o ia drept model, caci nu frecventeaza aceleasi evenimente, femeile din Marea Britanie ii admira stilul.

Miercuri, regina Elisabeta a II-a implineste 63 de ani si 216 zile pe tronul Marii Britanii, depasind-o in longevitate pe stra-stra-strabunica ei, regina Victoria.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO