Japonez cu 35 de iubite, arestat pentru înșelăciune. Cum le-a păcălit pe femei să-i ofere cadouri

Dată publicare: 24-04-2021 14:18
Dată actualizare: 24-04-2021 14:35


Japonez cu 35 de iubite, arestat pentru înșelăciune. Cum le-a păcălit pe femei să-i ofere cadouri

Un japonez cu 35 de iubite a fost arestat, după ce polițiștii au aflat că a obținut de la partenerele sale, prin înșelăciune, diverse cadouri.

Takashi Miyagawa, 39 de ani, un muncitor cu jumătate de normă din regiunea Kansai, fără o reşedinţă fixă, le-a spus femeilor cu care se întâlnea că ziua lui de naştere era la o dată diferită, informează Daily Mail.

Data de naștere reală a lui Miyagwa este 13 noiembrie. Una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. În schimb, o a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie.

În acest moment, numărul total al victimelor lui Takashi Miyagawa se ridică la 35, însă există posibilitatea ca şi alte femei să fi fost păcălite de bărbat.

Japonezul a primit de la iubitele sale diferite cadouri, printre care haine şi bani.

Suspectul şi-a întâlnit victimele în timp ce lucra pentru o companie de marketing care vindea capete de duş şi alte produse. El le-ar fi vizitat în nenumărate rânduri pe femei şi chiar a început să aibă cu fiecare câte o relaţie "serioasă". În unele cazuri, bărbatul a avansat chiar ideea căsătoriei.

Până la urmă, mai multe femei și-au dat seama că sunt păcălite și au format o asociaţie, raportându-l pe Miyagawa poliției, în luna februarie.

În acest caz, ancheta este încă în desfăşurare.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO