Iron Man a intervenit in Sydney. Un baiat diagnosticat cu o boala rara si-a indeplinit visul de a fi erou

Ultima actualizare: 26-02-2016 07:01
copil iron man

Iron Man a intervenit in Sydney. Un baiat diagnosticat cu o boala rara a fost cel care s-a costumat in celebrul personaj si si-a indeplinit visul de a fi erou.
 

Cu mult curaj, a infruntat raufacatorii sub privirile a sute de sustinatori. Odata indeplinita misiunea, a fost aplaudat si a primit o medalie.

Dominic are noua ani si a fost diagnosticat cu fibroza chistica. Boala celor 65 de trandafiri, asa cum mai este cunoscuta, ii afecteaza plamanii, ficatul, dar si alte organe, iar evolutia poate fi cutremuratoare. Insa pustiul lupta zilnic pentru viata lui. Asa ca fundatia Make a Wish l-a ales pentru a-i implini un vis - acela de a deveni erou.

Inainte de a pleca in misiune, baiatul a avut parte de o surpriza. Echipat corespunzator, Dominic a intrat in pielea lui Iron Man. Ajutat de politistii din Sydney, a pornit in cautarea victimei. In cele din urma, cu mult curaj, i-a invins pe raufacatori.

Pentru ca a dat dovada de indrazneala si a lasat la o parte fricile, a fost premiat de autoritati. Ba mai mult, sute de oameni care au fost martori la interventie l-au aclamat.

Operatiunea a fost pregatita pana la cel mai mic amanunt si pentru ca totul sa iasa perfect a fost nevoie de cateva luni, dar organizatorii spun ca a meritat efortul.

Fundatia Make a Wish a implinit pana acum peste 330 de mii de dorinte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO