Inițiativă inedită a unei trupe de actori din Texas. Ce soluție au găsit pentru a juca piesele

Ultima actualizare: 19-10-2020 09:38

După ce pandemia a închis teatrele, o trupă de studenți la actorie, din Texas, a găsit o soluție inedită pentru a juca piesele marelui Shakespeare.

Îmbrăcați în haine de stradă, tinerii și-au intrat în roluri în mijlocul unei parcări, printre mașini, spre deliciul publicului.

Într-o parcare din orășelul texan Denton se joacă Shakespeare. Experiența este una neobișnuită și pentru actori, dar mai ales pentru spectatori: cortina nu există, lojele s-au transformat în autoturisme, iar replicile ajung la ei prin intermediul unei frecvenței FM.

Hannah Fuller, actor: "Este o colecție de sonete și monologuri, țesute laolaltă cu ajutorul unor bucăți de text originale."

Pentru tinerii actori nu a fost ușor să pună în scenă un spectacol în care originalitatea a mers mână în mână cu sonetele lui Shakespeare.

Zareen Afzaal, actor: "Trebuie să ne descurcăm cu ploaia, vântul, zgomotele făcute de trenuri, avioane așa că avem un format foarte diferit pentru un spectacol."

Inedita piesă de teatru a adus destui curioși în parcare.

Printre spectatori au fost și părinții unora dintre actori, care nu puteau să lipsească în ciuda faptului că reprezentația nu semăna cu nimic din ce-au văzut până atunci.

Delight Hogan, părinte: "A fost o experiență specială și o senzație plăcută să fim aici, parte a acestui spectacol, în aceste vremuri în care suntem nevoiți să stăm mai mult în case."

La final, aplauzele au lipsit. Nu și aprecierea publicului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO