Un copil bolnav de leucemie, din California, a primit cadou o căsuță secretă, de supererou

Ultima actualizare: 19-10-2020 09:36

Un cartier dintr-un orășel californian are propriul său supererou. Este vorba despre un băiețel de șapte ani, diagnosticat cu leucemie.

Pentru că este fan Batman, copilul a primit cadou o căsuță secretă, de unde poate să vegheze, la fel ca personajul său preferat, la pacea familiei și a celor dragi.

Jonathan are doar șapte ani, este fan Batman şi e deja considerat un adevărat erou în cartierul său din orăşelul californian Red Bluff. Cu ajutorul unui ONG, a primit cadou propria sa ascunzătoare secretă.

La fel ca Batman, însă, băieţelul a trecut prin câteva încercări grele în ultimii ani.

Jeremiah Bookout, tatăl copilului: „Când avea doar doi ani și jumătate, a început să simtă durere în brațe și în picioare, așa că l-am dus de câteva ori la ortoped. Știam că se întâmplă ceva cu el, dar nu știam despre ce e vorba”.

Băiatul a fost diagnosticat atunci cu leucemie, o formă de cancer a sângelui care necesită tratament prin chimioterapie. Jonathan a trecut cu bine peste această încercare și acum este în remisie. O fundaţie caritabilă a aflat că visul lui e să aibă o casă în copac, aşa că i-a îndeplinit dorinţa. Căsuţa, a cărei tematică se învârte în jurul supereroului Batman, a fost îndrăgită rapid de întreaga familie.

A durat un an până când casa a fost finalizată, din cauza întârzierilor provocate de pandemie. Are paturi etajate, o mulţime de jucării şi chiar câteva cotloane ascunse, ideale pentru un supererou.

Jeremiah Bookout, tatăl copilului: „Da, Johnatan este în remisie acum, dar au fost mulţi ani în care nu a apucat să meargă în parc, nu a ieşit la joacă, pentru că stătea pe un scaun, la chimioterapie”.

Acum, băieţelul şi-a luat rolul de protector al cartierului în serios: îşi petrece mai tot timpul în căsuţa din copac, de unde veghează asupra familiei sale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO