INCREDIBIL! Traieste fara apa si hrana de 65 de ani! Medicii, stupefiati

Dată publicare: 28-04-2010 00:00
Dată actualizare: 07-10-2012 20:13


Un yoghin hindus sustine ca a trait in ultimii 65 de ani fara mancare si fara apa. Medicii il tin acum sub observatie si sunt foarte interesati de acest caz. Ei cred ca ar putea descoperi o noua tehnica de supravietuire in conditii extreme.

Yoghinul Prahlad Jani a fost internat in spitalul din Ahmedabad pentru o serie de teste medicale si este monitorizat 24 de ore din 24.

Oamenii de stiinta si doctorii cred ca miracolul supravietuirii acestui om ar putea conduce "la elaborarea unor strategii in cazul unor catastrofe naturale, de supravietuire in conditii extreme de stres sau pentru misiuni spatiale pe Luna sau Marte".

Specialistii vor examina organismul ascetului timp de 15-20 de zile, potrivit AFP.

De la inceputul internarii sale, yoghinul nu a baut nicio picatura de apa, nu a mancat si nu a mers la toaleta. Traieste doar din …meditatii!

Doua camere video, functioneaza 24 din 24 de ore, in rezerva sa, iar o alta il urmareste pe yoghin atunci cand iese afara din rezerva.

Batranul, originar din statul indian Gujarat, spune ca o zeita l-a binecuvantat pe cand avea opt ani.

"Aceste teste ne vor ajuta sa identificam energia care il tine in viata", a explicat un oficial indian.

Institutul in care este internat yoghinul face parte din organizatia de cercetare si dezvoltare a Ministerului indian al Apararii, care a fabricat, in 2009, grenade umplute cu ardei iute, folosite pentru indepartarea manifestantilor.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO