Politia germana a retinut doi migranti dupa un incendiu urias intr-un centru pentru refugiati din Dusseldorf. VIDEO

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
incendiu

Politia a retinut doi barbati dupa un incendiu declansat marti intr-un centru pentru refugiati din orasul german Dusseldorf, relateaza Agerpres, citand DPA si Reuters.

In adapost erau cazati in jur de 130 de oameni, toti fiind evacuati din cauza incendiului. Potrivit pompierilor, 31 dintre locuitorii din adapostul pentru refugiati au fost tratati pentru intoxicatie cu fum. Un alt purtator de cuvant al pompierilor citat de Reuters afirma ca doar 24 de refugiati au suferit intoxicatii cu fum.

Incendiul de la centrul pentru refugiati a izbucnit in jurul pranzului, dar a fost izolat dupa cateva ore, desi ar urma sa fie complet stins in cursul serii, au precizat pompierii.

Nu se stie pentru moment care au fost conditiile in care s-a declansat incendiul si nici daca persoanele retinute se numara printre migrantii care locuiesc in cladire, noteaza DPA. Pe de alta parte Reuters relateaza, citand un purtator de cuvant al politiei, ca ambii arestati sunt din randul refugiatilor.

In Germania s-au produs in ultimele luni o serie de incendieri sau alte atacuri motivate de ura, in conditiile in care cresterea afluxului de migranti alimenteaza sentimentul anti-imigranti, noteaza DPA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO