Hillary Clinton a purtat o jacheta Armani, de 12.495 de dolari, in timp ce tinea un discurs despre "inegalitate"

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Hillary Clinton - agerpres

Hillary Clinton a fost aspru criticata de presa din SUA dupa ce s-a aflat ca a purtat o jacheta Giorgio Armani, in valoare de 12.495 de dolari, in timp ce a tinut un discurs despre inegalitate, relateaza CNBC, citand New York Post.

Jacheta de peste 12.000 de dolari a fost purtata de Hillary in aprilie in timp ce tinea discursul victoriei dupa alegerile primare din New York. In discurs a vorbit printre altele despre inegalitatea veniturilor si crearea de noi joburi.

Noile tinute ale lui Hillary Clinton nu au intrat in atentia presei americane pana de curand. New York Post sustine ca aceasta schimbare a fost cauzata de o noua strategie din campania fostei primei doamne a SUA. In comparatie cu Michelle Obama, considerata un fashion icon, Hillary Clinton nu si-a gasit un stil vestimentar prin care sa se faca remarcata in SUA.

Michelle Obama a aparut de doua ori pe prima pagina a revistei Vogue, in schimb Hillary a fost adesea criticata pentru stilul vestimentar de "matroana". Cu toatea acestea noua schimbare nu pare sa fie tocmai in bine din moment ce pe Twitter un val de voci a sarit sa o acuze de "ipocrizie". "Cineva ar fi trebui sa-i spuna: Hillary nu este ok sa tii un discurs despre inegalitate intr-un costum Armani de 12.000 de dolari" a scris jurnalista Sarah Westwood pe Twitter. Si rivalul ei, Donald Trump, a folosit in campania electorala costume de 7000 de dolari.

Hillary Clinton a depasit numarul de delagati cu ajutorul carora urmeaza sa devina prima femeie ce candideaza pentru fotoliul de la Casa Alba din partea unui mare partid american, potrivit estimarilor mai multe publicatii americane, relateaza AFP. Insa candidata nu si-a anuntat victoria, temandu-se de o demobilizare a sustinatorilor in ultimul "super tuesday" din cadrul alegerilor primare, in sase state, inclusiv California, in care adversarul ei, Bernie Sanders spera sa obtina o victorie simbolica.
 

Sursa foto: Agerpres

 


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO