Gestul extrem facut de "El Chapo" inainte de intalnirea cu Kate del Castillo. Operatia la care s-ar fi supus pentru actrita

15-01-2016 19:20


El Chapo Guzman, Kate del Castillo

Baronului mexican al drogurilor Joaquin ''El Chapo'' Guzman s-a supus unei operatii vizand cresterea virilitatii cu cateva saptamani inainte de intalnirea secreta din jungla mexicana cu Kate del Castillo si Sean Penn, informeaza CNN.

Interventia chirurgicala a avut loc intr-un spital din statul Baja California, din nordul Mexicului, in perioada in care liderul Cartelului din Sinaloa, in varsta de 58 de ani, era cea mai cautata persoana din aceasta tara, dupa spectaculoasa lui evadare din inchisoarea de inalta securitate din Altiplano, la 11 iulie 2015.

Potrivit 'unui inalt functionar din guvernul mexican', nenominalizat de CNN, se pare ca medicii i-au facut lui ''El Chapo'' un ''implant'' in zona testiculelor in scopul de a mari afluxul de sange in zona si, implicit, performantele sexuale.

Intrevederea lui ''El Chapo'' cu actrita mexicana si cu Sean Penn s-a desfasurat in octombrie 2015, a durat aproximativ sapte ore, conform declaratiilor cineastului, si a fost urmata de interviuri prin telefon si inregistrari video. Sean Penn a publicat un articol despre dialogul sau cu celebrul traficant de stupefiante in 9 ianuarie 2016, la o zi dupa arestarea acestuia.

Kate del Castillo, care il cunostea mai de mult pe ''El Chapo'' si a intermediat intalnirea lui cu Sean Penn, a purtat o intensa si tandra corespondenta pe internet cu narcotraficantul care era un mare admirator al ei. Mesajele dintre cei doi, datate inainte si dupa reuniunea din jungla, au fost dezvaluite miercuri de presa mexicana.

Contactata de CNN pentru a comenta asupra acestui subiect si in legatura cu vizita sa la ''El Chapo'', actrita, celebra in Mexic pentru personajul sefei de cartel din telenovela "Regina sudului", nu a dat niciun raspuns. Ea declarase miercuri ca va oferi propria ei versiune in legatura cu aceste eveniment, amplu reflectat de presa din intreaga lume.

Femeile sunt marea 'slabiciune' a lui Joaquin ''El Chapo'' Guzman, despre care se stie ca a avut pana in prezent sapte sotii (concubine), care i-au daruit in total 18 copii, aminteste EFE.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO