Gest bizar al bodyguarzilor lui Kim Jong Un. Ce au făcut la sosirea trenului în Rusia


Ultimul update: Miercuri 24 Aprilie 2019 17:56
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 17:35
Categorie: Stiri externe

Scene ciudate la sosirea lui Kim Jong Un în Rusia. Gărzile de corp ale dictatorului nord-coreean au fost filmate ștergând trenul care l-a adus în Vladivostok pe liderul de la Phenian. 

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, a ajuns miercuri în Rusia unde joi va participa la primul său summit cu Vladimir Putin. 

Kim a ajuns în Rusia la bordul unui tren privat, după o călătorie de peste 9 ore. La sosirea în Vladivostok, câțiva bodyguarzi au fost filmați lustruind trenul cu niște cârpe albe. 

Apoi, au alergat din nou pe lânga limuzina lui Kim Jong Un. 

 

Cei doi lideri se vor întâlni la Vladivostok, iar problema nucleară din peninsula coreeană este una dintre prioritățile de pe agendă.

Cele două țări vor discuta și chestiuni economice, în condițiile în care Rusia este interesată de zăcămintele de minereuri rare din Coreea, iar Phenianul are nevoie disperată de investiţii.

Statele Unite urmăresc cu îngrijorare întâlnirea a doi dintre marii săi adversari. Mai ales că al doilea summit dintre Kim Jong Un şi Donald Trump a fost un eşec răsunător.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO