Gafa uriasa in timpul Conventiei Democrate din SUA. Au confundat navele rusesti cu cele americane

Ultima actualizare: 05-11-2012 05:43
Nave rusesti

In timpul Conventiei Nationale Democrate, care a avut loc pe 6 septembrie, pe un ecran gigantic a fost difuzata, din greseala, o imagine in care apareau 4 nave rusesti.

Cele patru nave care au aparut pe monitoare in timpul conventiei, cu doar o ora inainte ca presedintele Barack Obama sa urce pe scena pentru a tine un discurs, au parut a fi vase ce poarta "insemnele" tehnologiei navale rusesti, conform Navy Times.

Expertii au declarat pentru ziarele americane ca navele de razboi au facut parte din Flota Ruseasca de la Marea Neagra, iar mai multi veterani si analisti au confirmat ca vasele sunt rusesti.

Gafa vine intr-un moment in care Partidul Republican si cel Democrat s-au contrat in legatura cu mai multe chestiuni care tin de politica externa.

Candidatul pentru presedintie din partea Partidului Republican, Mitt Romney, l-a criticat pe Barack Obama pentru "flexibilitatea" de care a dat dovada in discutiile cu Moscova, considerand ca ar trebui sa fie mai agresiv cu "principalul inamic geopolitic al SUA".

Conventia Nationala Democrata este o intalnire la nivel national in care se aduna delegati din 50 de state pentru a nominaliza un candidat pentru presedintie.

Alegerile prezidentiale din SUA vor avea pe 6 noiembrie 2012.

Sursa: www.en.ria.ru

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO