Fratele lui Escobar își lansează smartphone. Cum i-a amenințat pe cei de la Apple


Ultimul update: Marti 03 Decembrie 2019 18:19
Sursa: digitaltrends.com
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2019 18:19
Categorie: Stiri externe
telefon

Fratele cunoscutului traficant de droguri, Pablo Escobar, și-a lansat propriul telefon, despre care spune că nu poate fi spart.

 

Modelul lansat de fratele lui Escobar concurează cu modelul Galaxy Fold, produs de Samsung, informează digitaltrends.com.

Similar modelului oferit de Samsung, „Escobar Fold 1”, telefonul prezintă un ecran flexibil, care le permite utilizatorilor să îl „transforme” într-o tabletă.

Modelul funcționeză cu sistemul de operare Android 9.0, are un procesor Octa-Core la o frecvență de 2,8 Ghz, o cameră duală, de 16 și de 20 de megapixeli și un ecran cu diagonala de 7,8 inch când este deschis. Telefonul este dual SIM. 

„Telefonul meu nu se poate sparge, pentru că nu este făcut din sticlă ca Samsung. Ecranul este făcut dintr-un tip special de plastic și tot avem cea mai bună rezoluție. Plasticul nostru special este foarte greu de spart”, a declarat Escobar.

„Am spus atâtor persoane că voi bate Apple și o voi face. Le voi vinde clienților cu 349 de dolari, unde în magazine un astfel de model costă în mod normal mii de dolari. Acesta este obiectivul meu, să bat Apple”, a adăugat el.

Mai mult decât atât, fratele lui Escobar susține că va da în judecată gigantul Apple pentru că cere prea mulți bani pe telefoanele pe care le vând.

„Sunt niște escroci și vom porni un proces împotriva lor. Înșală oamenii și le vând telefoane la prețuri mari, telefoane care nu sunt de calitate. Avocații mei sunt pregătiți de mult timp, dar înainte de toate o să-i dau în judecată și o să dea banii înapoi persoanelor. Vreau să le arăt că produsul meu este mult mai bun. Am cheltuit deja 1 milion de dolari numai ca avocații să înceapă procesul”, a mai adăugat el.

Potrivit lui Escobar, prima "tranșă" care va ieși de pe liniile de producție va număra 100.000 de exemplare. Versiunea cu 128 de GB va fi vândută la prețul de 349 de dolari, iar cea cu 512 de GB va costa 499 de dolari.

Telefonul va fi disponibil exclusiv pe website-ul lui Escobar.

Roberto Escobar este fratele „regelui drogurilor”, Pablo Escobar. El a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină din SUA.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: digitaltrends.com

VIDEO PROTVPLUS.RO