Fostul soţ al prinţesei Martha Louise a Norvegiei s-a sinucis. Ce vârstă avea

26-12-2019 09:58

ari behn

Scriitorul şi pictorul Ari Behn, fostul soţ al prinţesei Martha Louise a Norvegiei, s-a sinucis la vârsta de 47 de ani, potrivit unui comunicat transmis de familie.

Behn şi prinţesa Martha Louise s-au căsătorit în 2002, au trei fiice şi s-au despărţit în 2016. Divorţul a fost încheiat în urmă cu doi ani, transmite News.ro.

Potrivit comunicatului emis, scriitorul - care a publicat mai multe romane şi piese de teatru - s-a sinucis miercuri.

Casa Regală a Norvegiei a transmis condoleanţe: „Ari a fost o parte importantă a familiei noastre timp de mulţi ani şi avem amintiri frumoase cu el. Suntem recunoscători că l-am cunoscut. Regretăm că nepoţii noştri şi-au pierdut iubitul tată şi transmitem condoleanţe părinţilor şi fraţilor, care şi-au pierdut iubitul fiu şi frate”.

Prinţii moştenitori, Haakon şi Mette-Marit, au deplâns, de asemenea, moartea lui Behn: „A fost un bun prieten, un îndrăgit membru al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe momente mici şi mari de viaţă”.

Martha Louise, prima născută a regilor Norvegiei, şi Ari Behn au trei fiice: Maud Angelica, în vârstă de 16 ani, Leah Isadora, în vârstă de 14 ani, şi Emma Tallulah, în vârstă de 11 ani.

Behn este cunoscut ca autor al „Sad as Hell”, însă a fost în centrul unei controverse după ce a fost filmat în Las Vegas alături de mai multe prostituate care se drogau.

În decembrie 2017, Behn l-a acuzat pe actorul Kevin Spacey că l-a pipăit după un concert organizat în onoarea laureaţilor Nobel. Spacey nu a comentat acuzaţia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO