Fosta nevasta a lui Vladimir Putin s-ar fi recasatorit in secret. Ce-l leaga pe actualul ei sot de liderul de la Kremlin

Ultima actualizare: 28-01-2016 07:04
Liudmila Putina, fosta sotie a lui Vladimir Putin

Liderul de la Kremlin este cunoscut pentru faptul ca isi tine viata privata in cel mai mare secret. O publicatie de investigatii din Rusia sustine insa ca a aflat ce s-a intamplat cu fosta sotie a lui Putin.

In iunie 2013, liderul de la Kremlin si-a anuntat public divortul de Liudmila Alexandrovna Putina, cu care era casatorit de aproape trei decenii, insa traiau separati de ani buni. Iar anul urmator, in aprilie, despartirea a devenit oficiala, de pe site-ul Kremlinului disparand mentiunea „casatorit” in dreptul lui Putin.

Daca despre Putin s-a spus ca se iubeste cu Alina Kabaieva, o gimnasta nascuta acum 32 de ani, viata personala a Liudmilei a ramas o necunoscuta. Insa acum, saptamanalul de investigatii „Sobesednik” afirma ca fosta doamna Putin s-a recasatorit cu un anume Artur Oceretnii, in varsta de 38 de ani – adica cu doua decenii mai tanar decat ea (foto jos).

Citeste si: Reuters: Fiica lui Vladimir Putin si-a schimbat numele si e maritata cu un miliardar

Jurnalistii rusi fac aceasta afirmatie pe baza actelor unui apartament pe care sotii Putin l-au dobandit in 1995, apoi i l-au cedat Ecaterinei Skrebneva, soacra presedintelui de la Kremlin. Dupa moartea ei, apartamentul a fost mostenit de Liudmila Putina si de sora ei, Olga Tomaevoi. Apoi, in 2015 Olga si-a vandut partea unei anume Liudmila Alexandrovna Oceretnii – adica, cel mai probabil, fosta Liudmila Alexandrovna Putina, fiindca altminteri coincidenta de nume este prea mare.

Artur Oceretnii conduce in clipa de fata „Centrul pentru Dezvoltarea Comunicarii Interpersonale”, o institutie care ar fi sustinuta financiar de Kremlin si de Gazprom, potrivit „Sobesednik”. Liudmila a aparut, de altfel, in 2014, la o ceremonie de premiere organizata de o filiala a Centrului.

In cadrul acestuia mai lucreaza si Tatiana Sestakova, sotia lui Vasili Sestakov, un fost partener de judo al lui Putin care ulterior s-a transformat intr-un sustinator politic al acestuia iar acum este deputat in Duma. Sestakov a fost unul dintre fondatorii partidului Unitatea, care a sustinut candidatura la presedintie a lui Putin in 1999, fiind transformat ulterior in partidul prezidential „Rusia Unita”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO