Fosta nevasta a lui Vladimir Putin s-ar fi recasatorit in secret. Ce-l leaga pe actualul ei sot de liderul de la Kremlin

Liudmila Putina, fosta sotie a lui Vladimir Putin

Liderul de la Kremlin este cunoscut pentru faptul ca isi tine viata privata in cel mai mare secret. O publicatie de investigatii din Rusia sustine insa ca a aflat ce s-a intamplat cu fosta sotie a lui Putin.

In iunie 2013, liderul de la Kremlin si-a anuntat public divortul de Liudmila Alexandrovna Putina, cu care era casatorit de aproape trei decenii, insa traiau separati de ani buni. Iar anul urmator, in aprilie, despartirea a devenit oficiala, de pe site-ul Kremlinului disparand mentiunea „casatorit” in dreptul lui Putin.

Daca despre Putin s-a spus ca se iubeste cu Alina Kabaieva, o gimnasta nascuta acum 32 de ani, viata personala a Liudmilei a ramas o necunoscuta. Insa acum, saptamanalul de investigatii „Sobesednik” afirma ca fosta doamna Putin s-a recasatorit cu un anume Artur Oceretnii, in varsta de 38 de ani – adica cu doua decenii mai tanar decat ea (foto jos).

Citeste si: Reuters: Fiica lui Vladimir Putin si-a schimbat numele si e maritata cu un miliardar

Citește și
Vladimir Putin
Parfum inspirat de Vladimir Putin, lansat intr-un mall din Rusia. Cum au reactionat oamenii la propunerea de a-l incerca
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Jurnalistii rusi fac aceasta afirmatie pe baza actelor unui apartament pe care sotii Putin l-au dobandit in 1995, apoi i l-au cedat Ecaterinei Skrebneva, soacra presedintelui de la Kremlin. Dupa moartea ei, apartamentul a fost mostenit de Liudmila Putina si de sora ei, Olga Tomaevoi. Apoi, in 2015 Olga si-a vandut partea unei anume Liudmila Alexandrovna Oceretnii – adica, cel mai probabil, fosta Liudmila Alexandrovna Putina, fiindca altminteri coincidenta de nume este prea mare.

Artur Oceretnii conduce in clipa de fata „Centrul pentru Dezvoltarea Comunicarii Interpersonale”, o institutie care ar fi sustinuta financiar de Kremlin si de Gazprom, potrivit „Sobesednik”. Liudmila a aparut, de altfel, in 2014, la o ceremonie de premiere organizata de o filiala a Centrului.

In cadrul acestuia mai lucreaza si Tatiana Sestakova, sotia lui Vasili Sestakov, un fost partener de judo al lui Putin care ulterior s-a transformat intr-un sustinator politic al acestuia iar acum este deputat in Duma. Sestakov a fost unul dintre fondatorii partidului Unitatea, care a sustinut candidatura la presedintie a lui Putin in 1999, fiind transformat ulterior in partidul prezidential „Rusia Unita”.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Putin a vorbit pentru prima data despre momentul in care a incercat sa o intimideze pe Angela Merkel.
Putin a vorbit pentru prima data despre momentul in care a incercat sa o intimideze pe Angela Merkel. "Nu am vrut s-o sperii"

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu publicat luni ca nu a dorit sa o sperie pe Angela Merkel cu cainele sau, in timpul unei intalniri avute de cei doi in 2007.

Parfum inspirat de Vladimir Putin, lansat intr-un mall din Rusia. Cum au reactionat oamenii la propunerea de a-l incerca
Parfum inspirat de Vladimir Putin, lansat intr-un mall din Rusia. Cum au reactionat oamenii la propunerea de a-l incerca

Un maestru parfumier spera sa dea lovitura cu un miros... inspirat de Vladimir Putin. Sticluta cu "esenta de patriotism" nu e deloc ieftina, 95 de dolari suta de mililitri, si vrea sa concureze, cel putin la Moscova, cu marile case frantuzesti.

Ce ar trebui sa retina Romania din joaca lui Putin cu torpila nucleara in direct la televizor.
Ce ar trebui sa retina Romania din joaca lui Putin cu torpila nucleara in direct la televizor. "E clar ca a fost cu intentie"

''Daca amenintarile nu va indupleca, poate ca schita unei torpile nucleare va avea impactul dorit!'' Ar putea fi ratiunea din spatele unei noi scenete jucate la Kremlin, cu Vladimir Putin si niste generali rusi drept personaje.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.