Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein cere eliberarea din închisoare pentru că se teme de Covid-19

Ultima actualizare: 11-07-2020 10:08
Fosta iubită a lui Jeffrey Epstein a fost arestată. Este acuzată de trafic de minore
Getty

Avocaţii lui Ghislaine Maxwell, fosta parteneră şi asociată a lui Jeffrey Epstein, cer eliberarea acesteia pe cauţiune de 5 milioane de dolari, pentru că se tem că ar putea contracta noul coronavirus.

Aceasta este închisă la Metropolitan Detention Center din Brooklyn, în aşteptarea procesului pentru trafic de minore Ghislaine Maxwell este suspectată de faptul că a fost complicea lui Jeffrey Epstein, un investitor american în fonduri speculative acuzat de trafic şi abuz de minori care s-a sinucis anul trecut în închisoare.

Avocaţii femeii consideră că aceasta nu reprezintă un risc de a fugi şi au cerut judecătorului eliberarea ei pentru 5 milioane de dolari, cauţiune semnată de şase asociaţi ai ei şi asigurată de o proprietate de 3.75 milioane de dolari din Marea Britanie, relatează News.ro, care citează BBC.

Printre condiţiile pentru eliberare, Maxwell, 58 de ani, va preda paşapoartele americane, britanic şi francez şi va sta la o proprietate din New York purtând o brăţară de monitorizare.

Avocaţii au argumentat că Maxwell nu este Jeffrey Epstein şi că nu a mai fost în contact cu acesta de zece înainte de moartea lui.

Un judecător federal din Manhattan urmează să dea o decizie în acest caz marţi.

Ghislaine Maxwell a fost arestată la 2 iulie. Ea este vizată de şase capete de incupare, inclusiv conspiraţie în vederea incitării unor minori de a deplasa cu scopul de a întreţine relaţii sexuale ilegale şi sperjur.

Maxwell este acuzată cu privire la faptul că a jucat un rol în ”exploatarea şi abuzul sexual al multor minori de către Jeffrey Epstein".

Ghislaine Maxwell, în vârstă de 58 de ani, fiica magnatului media Robert Maxwell, decedat în 1981, a fost acuzată în mai multe plângeri de faptul că a adus fete în apartamentul de lux de la Manhattan.al lui Epstein.

O fostă parteneră a investitorului, pe care a cunoscut-o la începutul anilor '90 la New York, ea i-a rămas o asociată apropiată.

Într-un articol publicat în 2003 în Vanity Fair, Jeffrey Epstein o prezenta drept ”cea mai bună prietenă” a sa.

Ghislaine Maxwell a dispărut din cercurile mondene, pe care le frecventa asiduu, după moartea lui Epstein, găsit spânzurat în celulă, într-o închisoare de la New York, la 10 august. Autopsia a conchis că este vorba despre o sinucidere.

Acest fost investitor în fonduri speculative a fost arestat la 6 iulie 2019 pe un aerodrom în New Jersey, la întoarceerea din Franţa, în baza unor acuzaţii de trafic sexual şi conspiraţie în vederea traficului sexual. El risca 45 de ani de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!