Mii de romani, victimele celui mai mare site de poker online. La cat se ridica paguba

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:14

Mii de romani nu-si pot recupera aproape un milion de dolari, transferati pe un site de poker on-line din Statele Unite. Banii au fost deturnati din conturile jucatorilor de catre proprietarii site-ului, care au platit cu ei bonusuri actionarilor

Sute de mii de oameni au crezut in noroc, au trimis bani in cont si s-au asezat la masa virtuala pe unul dintre cele mai mari site-uri de de profil: Full Tilt Poker. Printre ei si 2000 de romani.

Ciprian Hrisca, impatimit de poker, ne face o demonstratie, insa pe alt site. Full Tilt Poker, pe care a reusit sa castige aproape 50 de mii de dolari intr-un un turneu important este blocat. I-a castigat dar nu i-a scos la timp asa ca i-a pierdut.

"Am asteptat turneele din weekend si intre timp s-a intamplat ce s-a intamplat. Intr-o buna zi, a aparut pe site o sigla mare FBI de avertizare care ne-a linistit pe toti. Nu ma cred furat pentru ca atata vreme cat am castigat a fost bine, acum, cand am pierdut, sa strig hotii?"

Alti jucatori, cu sume mai mici, au contactat insa administratorii site-ului.

Potrivit FBI, "Full Tilt nu era o companie legala de poker, ci o schema piramidala globala", iar banii ar fi fost cheltuiti pentru plata bonusurilor consiliului de administratie.

Administratorii site-ului resping acuzatiile si anunta ca: "au angajat un consilier financiar, care ii va ajuta sa faca o infuzie de lichiditati pentru a returna banii". In total, mai bine de 440 de milioane de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO