Eminem il ataca dur pe Donald Trump, intr-o noua melodie: "Un candidat imprevizibil, cu degetul pe butonul nuclear". AUDIO

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06
eminem

Rapperul american Eminem a rupt tacerea miercuri cu o melodie de aproape opt minute in care il ataca violent pe Donald Trump si sustine cauza miscarii Black Lives Matter, relateaza AFP.

Desi despre rapperul cu cele mai mari vanzari din istorie nu s-au mai auzit prea multe in ultimii ani, artistul originar din Detroit a scris pe pagina sa de Facebook ca lucreaza la un nou album.

In cele din urma, Eminem a postat pe YouTube un nou cantec, intitulat "Campaign Speech" ("Discurs de campanie"), in care isi prezinta in stil rap viziunea asupra Americii, fara prea mult acompaniament muzical.

Eminem ramane insa fidel reputatiei sale, abordand un stil provocator si atrage atentia asupra pericolului reprezentat de candidatul republican la prezidentiale.

Rapperul continua, sustinand ca americanii ar trebui sa fie speriati de mogulul imobiliar, un "candidat imprevizibil", cu "degetul pe butonul "(nuclear), "care nu are un raspuns la nimic".

In melodie, Eminem, cel mai emblematic artist alb al scenei hip-hop, evoca, de asemenea, incidentele violente care au provocat tensiuni rasiale si au insufletit miscarea Black Lives Matter.

Rapperul de 44 de ani nu a vorbit mult despre politica in interviurile acordate, insa si-a marturisit deja orientarea mai de stanga.

Eminem nu este primul artist care il critica pe Donald Trump. In saptamanile urmatoare, vedete precum Katy Perry si Jennifer Lopez vor face campanie pentru candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO