După ce a refuzat să se izoleze, soția lui Idris Elba a fost testată pozitiv cu noul coronavirus


Ultimul update: Luni 23 Martie 2020 09:51
Data publicarii: Luni 23 Martie 2020 09:39
Categorie: Stiri externe
Idris Elba, Sabrina Dhowre

Sabrina Dhowre Elba, soţia celebrului actor Idris Elba, în vârstă de 30 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, la o săptămână de când actorul britanic a aflat că este infectat, scrie NBC News.

Modelul şi-a explicat decizia de a nu urma recomandările medicilor de a se autoizola fără soţul ei. Cuplul a fost criticat dur, după ce au postat pe internet un videoclip care explică rezultatele testelor confirmate ale lui Idris Elba, cu soția sa stând aproape.

Sabrina Dhowre Elba a explicat, într-un interviu prin Facetime pentru Oprah Winfrey, de ce nu a respectat recomandările medicilor: „Am aflat în această dimineaţă că rezultatul pentru coronavirus a ieşit pozitiv. Încă nu am simptomele descrise de alţi pacienţi cu COVID-19, dar probabil asta se va schimba în următoarele săptămâni. Mă simt bine deocamdată şi o să vă ţin la curent. Am vrut să fiu alături de el, nu puteam sta departe de el“.

Idris Elba a explicat că cei doi au fost împreună încă din ziua expunerii sale: „Chiar dacă am vorbit iniţial să stau singur, ea nu a vrut şi o iubesc şi mai mult pentru asta şi la fel aş face şi eu pentru ea. Oricât de mult am vrut să o ştiu în siguranţă, am presupus că dacă eu îl am, posibilitatea ca şi ea să îl aibă e mare. Am calculat acest risc”.

Într-un videoclip postat săptămâna trecută, actorul a desființat zvonul potrivit căruia oamenii negri nu se pot contamina cu noul coronavirusul. El a reiterat mesajul pentru a opri dezinformarea.

Pe 17 martie celebrul actor a postat un videoclip pe Twitter în care a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19: ″În această dimineață, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut pentru coronavirus şi am fost testat pozitiv. Mă simt bine. Soţia mea Sabrina se simte bine. Ea însă nu a fost încă testată. Nu am avut niciun fel de simptome, dar am ales să fac testul pentru că am stat lângă cineva care a fost testat pozitiv. Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la spălatul riguros pe mâini”.

În 2018, Idris Elba a fost desemat “cel mai sexy bărbat în viaţă” pe anul 2018 de către revista People.

Idris Elba a câştigat Globul de Aur pentru rolul principal din serialul poliţist BBC “Luther”, a mai apărut în filmul “Thor”, precum şi în serialul american “The Wire”.

 

 

Sursa: NBCNews

VIDEO PROTVPLUS.RO