Dramă pentru un tânăr de 30 de ani. A mers la medic cu dureri de spate şi a aflat că are cancer

Dată publicare: 14-03-2021 14:13
Dată actualizare: 14-03-2021 21:46


Dramă pentru un tânăr de 30 de ani. A mers la medic cu dureri de spate şi a aflat că are cancer

Un tânăr se luptă pentru viața sa, după ce durerile de spate pe care le-a ignorat pentru o perioadă de timp s-au dovedit a fi cancer de piele în stadiul patru.

Kyle Walker, 30 de ani, a primit vestea cruntă după săptămâni de teste și speculații din partea medicilor din Brisbane, informează Daily Mail.

Când viața i-a fost dată peste cap, tânărul tocmai se mutase din Africa de Sud în Australia și își găsise de lucru.

"Te simți devastat, speriat, supărat și neajutorat, totul într-o mare de emoții", a afirmat el.

În momentul în care a simțit primele dureri, Kyle a crezut că o să scape de ele rapid, cu alifie sau analgezice, fără prescipţie medicală. După opt zile însă durerea a devenit insuportabilă şi s-a văzut nevoit să meargă la spital. Tânărul a primit un calmat şi a fost sfătuit să-și facă un RMN. Scanarea a indicat că ar putea avea o infecţie a coloanei vertebrale, dar medicul său a decis să-i fie făcute mai multe investigații.

 

CITEŞTE ŞI: Românii vor avea carduri electronice de identitate. Ce se întâmplă cu cei care nu vor “buletin cu cip”

 

„După o ecografie la ficat, au identificat trei leziuni și m-au informat că acum preocuparea majoră este cancerul. Apoi, în acea săptămână, am făcut o biopsie hepatică și s-a stabilit că una dintre tumorile de pe ficatul meu era melanom”, a spus el.

La început, medicii au considerat că boala se afla într-un stadiu incipient, ţinând cont de vârstă şi de starea de sănătate a pacientului. După ceva timp, ei au realizat că adevărul era altul.

Kyle a început imunoterapia și, de asemenea, şedinţele de radiații, pentru a încerca să învingă cumplita boală.

Departe de familia sa, rămasă blocată în Africa de Sud și Noua Zeelandă din cauza restricțiilor anti-Covid, tânărul speră într-o minune.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO