Dosare OZN desecretizate: FBI ar fi facut disectii pe extraterestri

Ultima actualizare: 14-10-2012 11:10

Dezvaluirile facute in celebrul caz Roswell pun planeta pe jar. Dupa 60 de ani de negare, americanii au recunoscut practic ca fiinte din alte galaxii au ajuns pe Terra.

FBI-ul a desecretizat declaratiile unui fost agent care sustine ca a vazut farfurii zburatoare si trei fiinte imbracate in haine dintr-o textura metalica fina.

In documentele FBI datate 1950, un agent vorbeste despre "trei asa-numite farfurii zburatoare" care au fost recuperate in statul New Mexico. OZN-urile sunt descrise ca avand "forma circulara, cu un diametru de aproximativ 15 metri". Mai mult, aflam ca "in fiecare dintre ele se aflau trei corpuri de forma umana si 90 de cm inaltime, imbracate in haine dintr-o tesatura metalica, fina".

Specialisti catre ONU: Sunt 100 de civilizatii extraterestre. Pregatiti-va!

Actele scoase abia acum la lumina vin sa lamureasca speculatiile vremii conform carora guvernul american ar fi incercat sa musamalizeze incidentul din 1947, cand un OZN ar fi cazut in desert langa o baza militara din statul New Mexico. Supozitiile mergeau chiar mai departe: militarii americani ar fi efectuat autopsiile extraterestrilor aflati la bord.

Alti specialisti sustin, insa, ca dezvaluirea FBI nu face decat sa confirme ceea ce armata americana a sustinut intr-un raport inca din 1997: OZN-urile erau de fapt niste obiecte ale armatei si faceau parte dintr-un experiment secret de detectare a unei posibile explozii nucleare.

Obiectele in forma de farfurie erau transportate cu balonul si de aici confuzia. Iar In interiorul fiecarei "farfurii" erau manechine, care sa simuleze pilotii. Asta nu inseamna totusi ca suntem singuri in Univers.

Mai aproape de adevar.Dosarele OZN,desecretizate de Arhivele Marii Britanii

Dar cum ramane cu episodul Timmensdorfer din Germania, unde in apropierea Marii Baltice in 1961 a fost descoperita o farfurie zburatoare cu un diametru de 30 de metri. In interior au fost descoperite corpurile a 12 extraterestri gri la culoare si de mici dimensiuni.

Aduceau cu niste clone pentru ca la autopsie s-a aflat ca nu aveau aparat digestiv si eliminator.

In ceea ce priveste episodul ''Roswell'' in 1978, maiorul Jesse Marcel, unul dintre militarii implicati in recuperarea fragmentelor, a declarat ca apartinusera cu siguranta unui obiect extraterestru. A fost numai inceputul unei avalanse de marturii legate de alte 11 incidente asemanatoare.

"Extraterestrii chiar exista". Un specialist NASA vine cu dovezi

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO