Donald Trump, despre Hillary Clinton: Nu cred ca are o imagine prezidentiala. Putin se uita la ea si rade!

Ultima actualizare: 10-09-2016 07:28
Donald Trump

Candidatii la presedintia SUA s-au atacat din nou marti, Donald Trump afirmand ca Hillary Clinton nu are "o imagine prezidentiala", in timp ce democrata l-a criticat din nou pe rivalul republican ca nu si-a facut publica declaratia de venit.

"Nu cred ca are o imagine prezidentiala si este nevoie de o imagine prezidentiala", a declarat Trump pentru ABC News. Pe tema declaratiei de venit a lui Donald Trump, Hillary Clinton a spus ca republicanul "se insala amarnic" daca crede ca americanii nu vor sa vada acest document inainte de alegerile din noiembrie.

"Povara este asupra lui si asupra noastra, cei implicati in campanie, presa, publicul, sa cerem ceea ce o mare majoritate a publicului spune ca vrea", a afirmat fosta prima doamna a SUA.

De asemenea, democrata l-a criticat pe contracandidatul sau pentru o donatie care dateaza din 2013.

Hillary Clinton s-a referit la un articol din Washington Post conform caruia Trump a donat 25.000 de dolari pentru campania procurorului general din Florida Pam Bondi in 2013, intr-o perioada in care aceasta urma sa decida daca sa efectueze sau nu o investigatie la universitatea Trump, unde existau suspiciuni de frauda. In cele din urma ea a decis sa nu efectueze aceasta investigatie.

Trump a declarat ca nu a discutat niciodata cu Bondi, adaugand: "Multi procurori generali au refuzat cazul pentru ca voi castiga in instanta".

Fosti cursanti ai scolii au dat si ei in judecata institutia, care oferea un program de instruire in domeniul imobiliar, pentru folosirea unor strategii de marketing inselatoare, noteaza DPA.

Fosta prima doamna a formulat si ea acuzatii in privinta caracterului candidatului republican. Trump este un "demagog" cu un "temperament nepotrivit" pentru functia prezidentiala cu o campanie care nu este decat "o lunga insulta", a spus Hillary Clinton la Tampa, Florida, unul dintre statele esentiale in campania pentru presedintia SUA, noteaza AFP.

Trump a spus la un miting din Virginia ca democrata este "un dezastru", dupa cum "dezastre" sunt si acordul nuclear cu Iranul si situatia din Libia.

Republicanul a denuntat "deciziile proaste" ale rivalei sale cand conducea diplomatia SUA in primul mandat al lui Barack Obama, despre care a spus in trecut ca a contribuit la aparitia gruparii Stat Islamic. El a mai afirmat ca democrata ar fi incapabila sa faca fata unor sefi de stat precum Vladimir Putin. "Putin se uita la ea si rade!", a afirmat Trump.

Cu noua saptamani inainte de scrutinul prezidential din SUA, Hillary Clinton si-a pierdut avansul in fata miliardarului. "Avem 62 de zile, numai 62 de zile pentru a face ca argumentele noastre sa conteze", a spus candidata democrata in fata sustinatorilor ei din Florida.

Republicanul o depaseste pe democrata chiar cu doua procente intr-un ultim sondaj realizat pentru CNN intre 1 si 4 septembrie si publicat marti. Potrivit acestuia, 45% dintre alegatori ar vota pentru pentru Trump si 43% pentru Clinton.

Hillary Clinton a facut o serie de declaratii presei in avionul sau, in contextul in care a fost acuzata ca nu a organizat o conferinta de presa de noua luni.

Ea a afirmat ca se simte mai bine dupa o problema de sanatate la Cleveland, care ar fi fost provocata de o alergie si care nu a trecut neobservata in contextul in care starea sa de sanatate a facut obiectul a numeroase speculatii.

Democrata a glumit ca este "alergica" la Trump. Republicanul a acuzat la randul lui media ca "nu a acoperit marele atac de tuse a lui Hillary, care este subiectul nr. 1" pe retelele sociale. "Ce se intampla?", s-a intrebat el retoric pe Twitter.

Au trecut mai multe saptamani de cand Trump insinueaza ca contracandidata sa in varsta de 68 de ani nu mai este apta din punct de vedere fizic sa ocupe prima functie in stat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO