Disney ar putea verifica temperatura vizitatorilor la intrarea în parcuri, după redeschiderea acestora

Dată publicare: 08-04-2020 16:22
Dată actualizare: 08-04-2020 16:26


Disney ar putea verifica temperatura vizitatorilor la intrarea în parcuri, după redeschiderea acestora

Administratorii Walt Disney ar putea cere vizitatorilor parcului tematic să-și verifice temperatura la intrare după ce restricțiile impuse de coronavirus vor fi ridicate, a declarat președintele executiv al companiei, Bob Iger.

 

Walt Disney consideră ideea ca o modalitate de a face publicul să se simtă mai în siguranță odată ce se va întoarce în parcuri, a spus Iger.

”Unul dintre lucrurile pe care le discutăm deja este că, pentru a reveni la normal, oamenii vor trebui să se simtă confortabil și în siguranță”, a declarat Iger.

”O rezolvare ar putea veni sub forma unui vaccin, dar în absența acestuia ar putea proveni din mai multă atenție, mai multe restricții”, a precizat președintele Walt Disney.

„Așa cum verificăm bagajele tuturor celor care intră în parcurile noastre, s-ar putea ca la un moment dat să adăugăm și măsura aceasta, de verificare a temperaturii oamenilor”, a adăugat Iger.

Disneu operează șase parcuri tematice

Disney operează parcurile Walt Disney World în Florida și Disneyland în California, precum și parcuri tematice din China, Hong Kong, Japonia și Franța.

În prezent, toate sunt închise în contextul pandemiei de coronavirus, iar compania nu a anunțat când le va redeschide.

Walt Disney World, cel mai vizitat parc tematic din lume, a atras 58,4 milioane de vizitatori în 2018, potrivit Themed Entertainment Association.

 

Sursa: Reuters, C.A.,


VIDEO PROTVPLUS.RO