Detaliul din interviul care a distrus pentru totdeauna relatia dintre Lady Di si Regina Elisabeta II


Ultimul update: Luni 27 August 2012 11:29
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2012 09:24
Categorie: Stiri externe
Printesa Diana

In 1980 cand printul Charles a prezentat-o pe Diana mamei sale, Elisabeta a II-a s-a aratat extrem de incantata de alegerea fiul ei. Multa vreme regina a sustinut-o si a incercat sa o sprijine pe cea care avea sa-i devina nora.

Intreaga familie regala a placut-o pe tanara Diana, care avea numai 19 ani in ziua in care l-a cunoscut pe Charles. De fiecare data cand fiul ei a gresit, regina i-a fost alaturi printesei si a facut tot ce a putut pentru a salva acea casnicie.

In 1995, cand separarea cuplului devenise deja o treaba oficiala, Diana a acordat un interviu unui tanar reporter. Atunci, peste 23 de milioane de telespectatori britanici au vazut o printesa nervoasa, tematoare, dar decisa sa raspunda sincer la toate intrebarile jurnalistului.

Am avut parte de o casnicie in trei”, a spus atunci printesa, facand referire la deja celebra relatie extraconjugala a printului cu Camila.

Regina a fost deranjata atunci de remarca fostei sale nurori, insa ceea ce avea sa schimbe pentru totdeauna relatia dintre Elisabeta si Diana a fost o alta marturisire a acesteia din urma.

“Mi-ar placea sa fiu regina inimilor”, a spus in 1995 Diana.

La scurt timp dupa acel interviu printesa a primit o scrisoare de la regina. Desi in aparenta era o scrisoare ca de la mama la fiica, Elisabeta a fost mult mai rezervata, mentionand ca va face toate demersurile ca separarea sa nu aduca niciun fel de prejudiciu regatului.

La un an si trei zile de la acea ultima scrisoare, toate televiziunile anuntau decesul printesei Diana.

Sursa: Daily Mail

Prima imagine necenzurata cu Printesa Diana pe moarte. VIDEO
Ce s-ar fi intamplat daca printesa Diana n-ar fi pierit pe 31 august '97?
VIDEO PROTVPLUS.RO