Copilul care ar fi trebuit sa moara la nastere. A venit pe lume fara un element indispensabil vietii

Ultima actualizare: 02-11-2012 10:21
Bebe

Oliver Morgan este numele "Copilului miracol", cum l-a numit presa britanica, dupa ce i-a socat pe toti cu dorinta lui de a supravietui, desi s-a nascut fara sa aiba nici macar o picatura de sange in corp.

Totul din cauza unei afectiuni extrem de rare, care l-a lasat fara lichidul indispensabil vietii inca de cand se afla in uter. Atunci cand a venit pe lume, arata palid si fara viata. Medicii nu au gasit nicio bataie de inima vreme de 25 de minute.

Insa Oliver a supravietuit, dupa ce i s-a dat oxigen, i s-a facut masaj cardiac si a primit o transfuzie de sange. Acum are 1 an si trei luni si se bucura din plin de viata, alaturi de parintii lui si fratele mai mare.

"Nasterea lui Oliver a fost atat de traumatizanta incat nu am avut pana acum puterea sa povestesc ce s-a intamplat. S-a nascut mort, fara sange in corp, dar acum sta langa mine si imi zambeste. Doctorii l-au adus pur si simplu inapoi la viata si nu voi reusi vreodata sa le multumesc indeajuns pentru aces dar minunat", a declarat emotionata mama baiatului.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO