Detalii şocante despre părinţii lui Vladimir Putin. Tatăl i-a scos mamei un ochi cu furca


Ultimul update: Duminica 10 Februarie 2019 15:39
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 15:28
Categorie: Stiri externe
Vladimir Putin cu un portret al tatalui sau

Liderul de la Kremlin provine dintr-o familie cu probleme, spune un analist într-un interviu acordat Radio Europa Liberă

Analistul Artem Kruglov, expert în cariera şi biografia lui Vladimir Putin şi editorul site-ului “Putinism”, a vorbit într-un interviu mai amplu pentru Radio Europa Liberă despre trecutul liderului de la Kremlin. Unul dintre detaliile dezvăluite de Kruglov se referă la modul în care s-au cunoscut părinţii lui Putin.

“Tatăl lui Putin avea un comportament, cum se spune azi, deviant”, afirmă Kruglov. “Deseori devenea agresiv fără să ia în calcul consecinţele. A mers la o fata care îi plăcea, era singură în casă, dar nu l-a lăsat să intre în curte. El a pus mâna pe o furcă şi a încercat să distrugă poarta. Cumva a făcut o gaură şi prin ea i-a înfipt fetei, fără să vrea, furca în ochi. Aproape a ucis-o. Fata a fost dusă la spital, i-au pus un ochi de sticlă, iar rudele ei l-au pus să o ia de nevastă, ameninţându-l că altfel îi fac plângere penală. Aşa că tatăl lui Putin s-a însurat cu ea”.

Povestea a fost dezvăluită prima data în 2002, în ziarul Moskovskâi Komsomoleţ, într-un reportaj făcut în satul natal al liderului rus, Pominovo. Bătrânii povesteau atunci că Vladimir Putin Sr. avea obiceiul să ridice fustele fetelor la petreceri iar mama actualului preşedinte, Maria, se jena de faptul că are ochi de sticlă şi încerca să stea tot timpul din profil.

Potrivit lui Kruglov, părinţii lui Putin nu au avut nicio influenţă intelectuală asupra lui,, fiind oameni extrem de simpli. Vladimir Spiridonovici Putin a murit în 1999 iar Maria Ivanovna Putina, în 1998.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Radio Europa Liberă

VIDEO PROTVPLUS.RO