Detalii incredibile despre "cel mai urat dintre pamanteni". Cum isi satisfacea cele patru neveste


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 18:07
Data publicarii: Sambata 28 Aprilie 2012 15:02
Categorie: Stiri externe
Osama ben Laden

O carte despre Osama bin Laden, fostul lider al retelei teroriste Al Qaeda, scoate la lumina detalii suprinzatoare despre viata si gandirea celui care a fost ani la rand “inamicul public numarul 1”.

Peter Bergen va publica in curand o carte despre ben Laden, intitulata “Vanatoarea de oameni: zece ani de cautare a lui bin Laden – de la 9/11 la Abbottabad”.

In aceasta biografie inedita, autorul scrie ca teroristul facea eforturi deosebite ca sa-si satisfaca nevestele, mult mai tinere ca el, scrie Huffington Post.

Osama considera ca poligamia era o obligatie religioasa si facea tot ce putea ca femeile de langa el sa fie fericite. Isi vopsea parul si barba ca sa para mai tanar si consuma deseori sirop Avena, echivalentul natural al pastilei Viagra.

In cladirea in care a fost ucis si unde locuia alaturi de familia sa, au fost gasite multe sticulte cu acest sirop afrodisiac.

Biografia va putea fi gasita in librarii incepand cu data de 1 mai, cand se va aniversa un an de la uciderea temutului lider terorist.

Peter Bergen colaboreaza cu CNN si este unul dintre putinii jurnalisti care i-au luat un interviu lui bin Laden, in anul 1997. El este singurul cetatean strain care a avut acces in cladirea din Pakistan unde a fost ucis teroristul, la Abbottabad, in Pakistan.

In urma cu cateva zile, familia lui Osama bin Laden a plecat in Arabia Saudita, dupa ce sotiile lui au fost arestate timp de 45 de zile, pentru intrare ilegala in Pakistan.
 

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO