Descoperire uluitoare într-o vilă de lux din Los Angeles: "N-am văzut niciodată așa ceva". VIDEO


Ultimul update: Vineri 10 Mai 2019 09:59
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 19:22
Categorie: Stiri externe

Peste 1.000 de arme şi un enorm stoc de muniţie au fost descoperite, miercuri, într-o locuinţă dintr-un cartier luxos din Los Angeles.

Imaginile difuzate de poliţie arată armele - puşti semiautomate, de vânătoare sau model pompă, revolvere şi pistoale de diferite calibre - aliniate pe aleea casei situate aproape de celebrul Sunset Boulevard, în cartierul Holmby Hills.

Poliţia federală şi agenţia federală însărcinată cu controlul armelor şi explozibililor au percheziţionat casa după ce au primit o informaţie anonimă potrivit căreia un bărbat vindea arme "pentru care nu avea permis de port-armă", potrivit unui comunicat ATF.

Pe lângă cele 1000 de arme şi impresionantul stoc de muniţie, agenţii au descoperit "un mare număr de materiale şi unelte care serveau la fabricarea armelor", a anunţat agenţia federală.

 

Cine era proprietarul armelor

 

Proprietarul arsenalului, Girard Damien Saenz, în vârstă de 56 de ani, se afla la domiciliu şi a fost arestat. El este acuzat de încălcarea legii californiene privind "transportul, vânzarea, donarea sau împrumutarea unei arme de asalt", a declarat Chris Ramirez, purtător de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

"Nu am văzut niciodată atâtea arme în 31 de ani de carieră", a dezvăluit el, declarându-se cu atât mai surprins, cu cât armele au fost descoperite într-un cartier luxos.

Nu este ilegal să deţii atâtea arme, a precizat poliţistul, dar vânzarea de arme la domiciliu trebuie să respecte reglementările prevăzute de legile californiene şi federale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO