Cum îi ajută un site de filme pentru adulți pe cei blocați pe nava Diamond Princess

Ultima actualizare: 12-02-2020 15:32
videochat
iStock

Un site de filme pentru adulți a propus o modalitate prin care să ajute pasagerii blocați pe un vas de croazieră aflat în carantină în portul japonez Yokohama.

Compania le va permite pasagerilor aflați în carantină, din cauza coronavirusului, pe vasul Diamond Princess acces complet gratuit la serviciile lor de webcam, potrivit Global News.

„Oamenii nu se confruntă doar de teama de virus, care este îngrozitoare, ci și cu plictiseală”, a declarat Daryn Parker, vicepreședintele site-ului, într-o declarație.

Acesta a continuat: „În efortul de a-și ține mintea departe de coronavirus și de a-i ajuta să scape de plictiseală, oferim pasagerilor și echipajului posibilitatea de a se distra într-un mediu sigur și controlat cu camming-ul.”

Site-ul le-a solicitat pasagerilor și echipajului să trimită dovada documentelor de călătorie prin e-mail pentru a oferi accesul gratuit.

O problemă a fost că firma care deține vasul de croazieră nu permite accesul la unele site-uri web pentru adulți în rețeaua lor wifi.

Aproximativ 7.300 de pasageri sunt pe vasul de croazieră Diamond Princess, printre care și 17 români, dar din fericire niciunul dintre aceștia nu este pe lista celor infectați.

În ultimele zile, în China au murit, în medie, 100 de oameni la fiecare 24 de ore. Bilanțul negru al deceselor a ajuns astfel la 1112, iar numărul îmbolnăvirilor a depășit 46.000.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO